“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Οκτωβρίου 2010

Θαυμάστε τους



Καμμία μέχρι τώρα αντίδραση απο τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ Α Θεσσαλονίκης στην αντιθεσμική και αήθη επίθεση του Άνθιμου
Απο ορισμένους είχαμε υψηλές απαιτήσεις

3 σχόλια:

Παραστρατημένος είπε...

Μούγκα στη στρούγκα!
Κότες στην επίθεση των φασιστών!
Και μάλιστα ένας απ΄ όλους αυτούς ήθελε να γίνει και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!!!!
ΟΛΟΙ κατώτεροι των περιστάσεων!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι Θεσσαλονικείς έχουμε μνήμη:
>Ξέρουμε ότι ΠΟΤΕ οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης δεν συγκρούστηκαν με τους "πυλώνες" της δεξιάς Δήμαρχο, Νομάρχη και Άνθιμο, παρά μόνο όταν είχαν προσωπικό όφελος και στρατηγική (π.χ. Αράπογλου).
>Θυμόμαστε τη στάση τους κατά την υπόθεση της αναγραφής του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες. Οι περισσότεροι κρύφτηκαν και οι κ.κ. Καστανίδης και Βενιζέλος με αμφίσημες δηλώσεις τους πατούσαν σε δύο βάρκες και εναγκαλίζονταν με τους εκπροσώπους της ιεραρχίας.
>Ξέρουμε ότι είναι προνομιακοί συνομιλητές του Νομάρχη και κάνουν τα ρουσφέτια τους στη Νομαρχία με άνεση.
>Ξέρουμε ότι στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 και του 2006 άφησαν χωρίς στήριξη τους υποψήφιους Νομάρχες του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Χατζησάββα και Βούλα Πατουλίδου αντίστοιχα, που καταποντίστηκαν.
Δεν άσκησαν την επιρροή τους ώστε να στελεχωθούν τα ψηφοδέλτια με αξιόλογα στελέχη και με στελέχη που τους σηματοδοτούν και ουσιαστικά δεν ασχολήθηκαν με τις εκλογές.
Έστι ο Π.Ψωμιάδης εδραίωσε την θέση του με τεράστια ποσοστά (το 20% - 25% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ τον ψήφισε), , που αφήνουν βάσιμες υπόνοιες για υπόγειες διαδρομές και στήριξή του μέσω παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κυρίως, αλλά και αρκετών δημάρχων της επιρροής τους.
>Ξέρουμε ότι στις εκλογές για το Δήμο Θεσσαλονίκης δεν υπήρξε ΠΟΤΕ, από τους πρωτοκλασάτους ή αλλιώς «πρωθυπουργοποιήσιμους» της πόλης (Άκης, Βενιζέλος, Καστανίδης), θέληση να κερδηθεί ο Δήμος. Ο λόγος είναι ευνόητος. Ένας Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι πιο ισχυρός και με μεγαλύτερη επιρροή από έναν Βουλευτή ή Υπουργό έστω και «πρωθυπουργοποιήσιμο».
Αυτοί ήταν, αυτοί είναι οι Βουλευτές μας.
Φαίνεται ότι μας αξίζουν, ιδιαίτερα αυτοί που τους εκλέγουμε διαρκώς εδώ και 30 χρόνια περίπου....

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ είπε...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!ΑΣ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ