“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

13 Οκτωβρίου 2010

Κουρέψαν το Σγουρό

Γράφει ο Σγουρός Βασιλικός.

O κ.Σγουρός έκπληκτος πληροφορήθηκε απο τους δημοσιογράφους τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών. Ούτε μία απο τις προτάσεις του έγινε αποδεκτή.Η καμαρίλα της Ιπποκράτους δεν δέχθηκε  ούτε καν να συζητήσει με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του Πασοκ. Ούτε η τύχη της περιφέρειας,ούτε του Πασοκ τους ενδιαφέρει.Προετοιμάζουν το μηχανισμό του κ.Παπανδρέου και επειδή οσμίζονται κατακραυγή τακτοποιούν τα "θέματα".
Εν τω μεταξύ ο κ.Σγουρός έχει εξαφανισθεί.Ακύρωσε όλες τις σημερινές του δραστηριότητες και απο αρκετούς διατυπώνεται η εκτίμηση ότι είναι έτοιμος να αποσύρει την υποψηφιότητα του.Ο κ.Σγουρός περνάει,πολιτικά, δύσκολες ώρες.Ο πλέον πετυχημένος Νομάρχης έχει να επιλέξει ανάμεσα στον πολιτικό εξευτελισμό και την έντιμη πολιτική στάση.Ποιά είναι αυτή? Μεγαλο παιδί είναι,ας αποφασίσει. 

6 σχόλια:

πλατυφυλλος-δροσερός είπε...

Αν διαθέτει πολιτικό ένστικτο και μπορεί να πιάνει "τη βουή των επερχομένων γεγονότων" τους τα πετάει στη μάπα,βάζει υποψήφιους όποιους ο ίδιος κρίνει κατάλληλους και προχώράει κόντρα στα κελεύσματα των Παπανδρεο-καρχιμακο-παπουτσήδων

Ανώνυμος είπε...

τα είπαμε εδώ και πολύ καιρό. Η περιφέρεια Αττικής θα χαθεί για το ΠΑΣΟΚ. Και ΑΝ,ΑΝ λέω, κερδηθεί θα είναι με πολύ αίμα και δάκρυ...

Καλοχώνευτο το αγγούρι

Θα 'ρθουν και άλλα...

Romain είπε...

Τα χάπια μου τα πήρα, ε όχι και Κισκύρα....

beskos είπε...

Εχουμε μια πολιτική συμμορία η οποία απο τη μια κουρεύει τον Σγουρό απο την άλλη κονταίνει τον ψηλό, και μια ολόκληρη παράταξη να κάθεται και να ξύνεται.
Ο Βενιζέλος που έφαγε τον φελλό με τον Φελώνη τι λέει; σιωπά και αυτός όπως και τόσοι άλλοι.Αυτή η αφωνία να τελειώνει. Πρέπει να μιλήσουνε. Πρέπει να μιλήσουμε. να αφυπνήσουμε τη βάση. Η λύση είναι μία, μή κρυβόμαστε. Να φύγει όσο το γρηγορότερο αυτός και οι φίλοι του. Και να αφήσουμε τις πολιτικές ανοησίες τύπου : και ποιός νάρθει; Μια μεγάλη παράταξη σαν το ΠΑΣΟΚ δεν κρέμεται απο κανενός τα..βλέφαρα.

Poletti είπε...

Οι 8 αντιπεριφερειάρχες αφιερωμένοι εξαιρετικά στον Β. Βενιζέλο,τον Α. Λοβέρδο, τον Γ. Φλωρίδη και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις...

Ανώνυμος είπε...

Όλα πια δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Αυτοκράτωρ και οι αυλικοί του ξέρουν, ξέρουν καλά, ότι έρχεται το τέλος και στήνουν τη γραμμή άμυνας. Θέλουν να κρατήσουν το "μαγαζί", έστω και σαν "μαγαζάκι".
Εμείς τι κάνουμε;
Τον Βενιζέλο ξεχάστε τον. Είναι το καλύτερο και το μεγαλύτερο δεκανίκι. Δεν πρόκειται να πεί τίποτε.
Λοβέρδο, Φλωρίδη, έστω και Αννούλα η ιστορία δε συγχωρεί ολιγωρίες.
Έχετε ευθύνη.
Μεγάλη ευθύνη.