“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Νοεμβρίου 2010

Αμάρτησα για το Γιώργο…..

Γράφει ο ΠΡΟΓΟΜΦΙΟΣ

Το παραδέχομαι! Τα χέρια μου είναι λερωμένα…Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, ’’αμάρτησα ’’ για το Γιώργο! Έκανα την καρδιά μου πέτρα και ψήφισα μέχρι και Τατούλη…. Δεν ήθελα να συμπεριληφθώ στη λίστα των ‘’’ αντιπατριωτών ‘’’, δεν ήθελα να χρεοκοπήσει η χώρα….
Τώρα όμως που το πολιτικό σκέλος των εκλογών ’’ έκλεισε ’’ όπως μας ανακοίνωσε ο Γιώργος, τώρα που ψηφίζουμε μόνο για τον Καλλικράτη όπως μας διέταξε ο μέγας αυλάρχης Ραγκούσης, σκέφτομαι μήπως είναι ώρα να ‘’’ξεπλύνω λίγο τα χέρια μου’’’…..
Αναζητώ εναγωνίως πολιτικό Dettol και δυσκολεύομαι να βρώ. Ξέρετε, η ψήφος στον ασπρογιαλούρο Πέτρο της Πελοποννήσου είναι σαν τον παστουρμά! Η μυρωδιά της πρωτοφανούς αυτοκατάργησης ενός μεγάλου κόμματος και μιας ιστορικής παράταξης δε φεύγει εύκολα… Άτιμο πολιτικό βιολογικό ρολόι! Δεν μας φτάνουν οι ιδρωτοποιοί αδένες, έχουμε και την υπερέκκριση των σιελογόνων μιας πολιτικής αυλής που φαίνεται ότι αρέσκεται να κυβερνά με δανεικές ιδέες, δανεικά λεφτά, αλλά και δανεικούς πολιτικούς…..
Γιώργο, έχω πολλούς φίλους που την Κυριακή θα πάνε για κυνήγι και ψάρεμα…Έχω όμως και καλούς φίλους που την Κυριακή είναι βέβαιο ότι δεν θα φορέσουν το ’’εφαρμοστό κορμάκι’’ για να πάνε jogging, δεν θα πάνε ποδηλατάδα και δεν θα πάρουν το κανό για βόλτα στη θάλασσα…
Θα θελήσουν να σου παραδώσουν ιδιαιτέρως στην κάλπη, το μήνυμα που με περίσσια αλαζονεία και θράσος αρνήθηκες να παραλάβεις την πρώτη Κυριακή των εκλογών.
Εγώ το σκέφτομαι λίγο ακόμα… Ίσως γιατί εδώ στην Πελοπόννησο η αυλαρχεία της Ιπποκράτους με την απερίγραπτη επιλογή Τατούλη και τον πρωτοφανή κυνισμό του ‘’’ο σκοπός της εξουσίας αγιάζει τα μέσα’’’, δεν αφήνει πολλές επιλογές….
Είναι βέβαιο Γιώργο…. Η επιλογή Σου, ο εκλεκτός Σου, ο ‘’’ αυτοκράτωρ ‘’’ Πέτρος που ,,δε χρωστάει στο ΠΑΣΟΚ τίποτα,,… κατά χθεσινή δήλωσή του στη ΝΕΤ, από την ερχόμενη Δευτέρα αποχωρίζεται τα όμορφα βουνά της Αρκαδίας… Ανηφορίζει τάχιστα στους ορεινούς όγκους της Ευρυτανίας, να αναπνεύσει Μητσοτακικό αέρα…..
Που ξέρεις … Μπορεί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης να βρει στο πρόσωπο του Τατούλη τον καινούργιο του μέντορα….
Ευτυχώς εμείς θα γλιτώσουμε….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κανένας να με ενημερώσει για τον θεματικό τουρισμό και ειδικότερα για τον αστροφυσικό τουρισμό?
Έμαθα για τον όρο , απο τον υποψήφιο περιφερειάρχη μας , τον "σύντροφο" Πέτρο Μέγα Τατούλη και ομολογώ οτι έμεινα έκπληκτος.
Δεν ήξερα μέχρι σήμερα, για τις διαστημικές δραστηριότητες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου...
Όμως , με τόσα Ufo που τον ψηφίσαν, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο ιδιος..

SAM είπε...

Η δημοκρατική παράταξη εκφυλίζεται για τις ορέξεις του ΓΑΠ και της παρέας του.Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες,να κινηθούν , να σηκώσουν ανάστημα.Επιτέλους ας αντιληφθούν οι βολεμένοι εκσυγχρονιστές οτι τα γαπάκια σκοτώνουν το Πασοκ και η αδιαφορία τους θα πληρωθεί ανάλογα.