“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Νοεμβρίου 2010

Και αυτοί...χτενίζονται

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον "φυσικό διάδοχο" κ. Ραγκούση έγινε σήμερα το απόγευμα. Συζήτηση ουσίας δεν μπόρεσε να γίνει, αφού οι συμμετέχοντες κ.κ. Στεφάνου, Γερουλάνος, Ελενόπουλος και Αθανασάκης αναλώθηκαν σε σχόλια (αρνητικά και κακεντρεχή κατά βάση) για τους υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του Πασοκ,σχετικά με τη συμμετοχή τους στον προεκλογικό αγώνα. Την τιμητική τους είχαν ο κ. Λοβέρδος,η κ. Κατσέλη, ο κ. Καστανίδης  και άκουσον-άκουσον ο Απόστολος Κακλαμάνης. Επωδός που κυριάρχησε ήταν το "θα τα πούμε από τη Δευτέρα". Κάποια στιγμή εμφανίσθηκε και η πολυπράγμων κ. Λάζαρη, η οποία και φεύγοντας επισήμανε στην πολιτική συντροφιά να προσέχουν τον Πάγκαλο, γιατί τα έχει πάρει με την εκλογική συντριβή της συζύγου του στο Δήμο Σαρωνίδας. Συμπέρασμα απο τη συνάντηση δεν εξήχθη, ωστόσο ακούστηκε κάποιος να λέει (δεν  μάθαμε ποιός), ότι, εμείς ότι είχαμε να κάνουμε το κάναμε και όποιος κερδίσει θα μας το χρωστάει.Οι χαμένοι δεν μας αφορούν και ας πρόσεχαν.
Δεν φτάνει η ελαφρότητα, δεν φτάνει που δεν εργάζονται, αδιαφορούν για τις μάχες του Πασοκ και της παράταξης, αναλίσκονται σε λιβανωτούς για τον κ. Ραγκούση και επιθέσεις στους υποτιθέμενους και εν δυνάμει μελλοντικούς ανταγωνιστές του. Θαυμάστε τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: