“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

14 Νοεμβρίου 2010

Ο τσάρος ενοχλείται

Στις  σημερινές (13/11) συσκέψεις του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου εν όψει των συζητήσεων με την τρόϊκα και την κατάθεση του προϋπολογισμού,συμμετείχε και ο άτυπος συμβουλος του κ. Παπαδήμος. Η παρουσία του πρώην Αντιπροέδρου της Ε.Κ.Τ είναι απόλυτα φυσιολογική, ευκταία και εν πολλοίς αναμενόμενη. Κάποιος όμως ενοχλήθηκε. Ποιός? Ο "αχαμνός" κ. Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα, πάει ξέφυγε το παληκάρι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ΓΑΠ και συναργάτες μετατρέψαν την Ελλάδα σε Ιρλανδία. 'Η μαλλον η Ιρλανδία έγινε Ελλάδα αλλα τώρα τη σημασία έχει η σειρα. Το τελικό αποτέλεσμα μετράει. Μπράβο! και τώρα όλοι μαζί έξω απο ευρώ στον δρόμο για τον σοσιαλισμό.