“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

14 Νοεμβρίου 2010

Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα

«Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα. Ανοίγει ένας κύκλος εξαιρετικά κρίσιμος για την οικονομία, για τη χώρα, για τις προοπτικές κάθε οικογένειας και κάθε επιχείρησης», δήλωσε ο υπουργός Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Χρειαζόμαστε ενότητα. Φυσικά χρειαζόμαστε κι ένα εθνικό σχέδιο που η κυβέρνηση το συγκροτεί και το εφαρμόζει. Αλλά δεν αρκεί η κυβέρνηση, δεν αρκεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Χρειαζόμαστε όλη την κοινωνία, χρειαζόμαστε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να πετύχουμε τους αναγκαίους εθνικούς στόχους που οφείλουμε να πετύχουμε», διεμήνυσε ο υπουργός.
Στις δηλώσεις αυτές προέβη μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Θεσσαλονίκη o πάλαι ποτέ επικεφαλής της έσωκομματικής αντιπολίτευσης του κ. Παπανδρέου. Τώρα "ενσωματωμένος" στην Ακαδημαϊκή στρατηγική Παμπούκη, ελίσσεται και υπαινίσσεται. Το 42% της λαϊκής βάσης του Πασοκ το "ξόδεψε" για ένα Υπουργείο, μία θέση Διοικητή οργανισμού και δύο τοποθετήσεις αντιπεριφερειαρχών. Για να του "επιτρέπεται να λέει "Φυσικά χρειαζόμαστε κι ένα εθνικό σχέδιο που η κυβέρνηση το συγκροτεί και το εφαρμόζει". Δηλαδή Βαγγέλη συμμετέχεις σε μία κυβέρνηση και υπηρετείς έναν πρωθυπουργό που κυβερνούν χωρίς σχέδιο και τώρα μετά 13 μήνες το ανακαλύπτεις και το δηλώνεις δημόσια? Καλά δεν ήξερες......δεν ρώταγες τον Φελώνη? Μέχρι και αυτός το ξέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: