“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

22 Νοεμβρίου 2010

Η Κρίση Μητέρα της Αλλαγής: Για μια Διαφορετική Ελλάδα

Εκδήλωση με θέμα "Η Κρίση Μητέρα της Αλλαγής: Για μια Διαφορετική Ελλάδα", αύριο, Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου “Θεόδωρου Β. Καρατζά”, Εθνική Τράπεζα, Αιόλου 82-84


Η πορεία που χαράσσει η Ελλάδα από τις αρχές Μαΐου είναι δύσκολη και σίγουρα διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν. Με το βλέμμα προς το μέλλον πλέον, το μείζον θέμα είναι αν η χώρα θα καταφέρει μεσοπρόθεσμα να επωφεληθεί από την κρίση, υλοποιώντας τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, αυξάνοντας την παραγωγικότητά της και εκσυγχρονίζοντας τις δομές του κράτους και της κοινωνίας.
Λαμβάνοντας μέρος στο διάλογο για την "επόμενη μέρα" στην Ελλάδα, το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) προσκαλεί το κοινό σε δημόσια συζήτηση με θέμα:"Η Κρίση Μητέρα της Αλλαγής: Για μια Διαφορετική Ελλάδα"
Οι κκ. Πέτρος Μάρκαρης, Συγγραφέας, Αλέκος Παπαδόπουλος, πρώην Υπουργός, Λουκάς Τσούκαλης, Πρόεδρος ΕΛΙΑΜΕΠ και Κωστής Χατζηδάκης, Βουλευτής και πρώην Υπουργός, θα είναι οι κύριοι ομιλητές, ενώ ο κ. Ηλίας Κανέλλης, Δημοσιογράφος, θα συντονίσει την συζήτηση.

1 σχόλιο:

Καλιγωτής είπε...

ο Αλέκος θα μας πεί τίποτα ή θα το φέρει απο εδώ, θα το πάει απο εκεί και στο τέλος θα πεί "κάντε την επανάσταση χωρίς εμένα"