“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Νοεμβρίου 2010

΄Το Πασοκ τηλεφωνεί...

Το Πασοκ βρίσκεται σε τηλεφωνικό οργασμό. Μας τηλεφωνούν κάτι νερόβραστοι και-ωχ Θεέ μου-μας παροτρύνουν να συσπειρωθούμε και να πάμε την κυριακή να ψηφίσουμε τον Σγουρό και τον Καμίνη. Όταν τους ρωτάς  απο ποιά εταιρεία τηλεφωνούν σε ευχαριστούν, ομολογουμένως ευγενικά, και κατεβάζουν το ακουστικό. Καλό είναι που χρησιμοποιούνται νέες μορφές επικοινωνίας, ακόμα και αν η απόδοση τους είναι χαμηλή και αμφιλεγόμενη. Το πρόβλημα στο Πασοκ (Ιπποκράτους και Μαξίμου), είναι ότι ξέχασαν να καλέσουν τα μέλη και τους φίλους του κινήματος την προεκλογική περίοδο. Βλέπετε η αλαζονεία του καλοκαιριού και η μετέπειτα διακαναλική πολωτική αυτάρκεια εμπόδισε τους αυλικούς να απευθυνθούν στη βάση του κινήματος. Θεώρησαν περιττές τις συνελεύσεις και τις ολομέλειες, αρνήθηκαν την συμμετοχή των απλών συντρόφων. Τώρα τρέχουν . Γνωρίζω αρκετούς που θα ανταποκριθούν,γνωρίζω και κάποιους που έχουν στρέψει την πλάτη και αρνούνται τα διλήμματα και τις αντιδεξιές συσπειρώσεις. Κυρίως στρέφουν τη πλάτη  φωτεινά και δημιουργικά πολιτικά-και όχι μόνον-μυαλά. Και σταματούν να απαντούν στις κλήσεις μας.

4 σχόλια:

frank είπε...

Αυτό το καλαμπουρι με τα τηλέφωνα παράγινε.....ενοχλεί...Και ενοχλεί διότι περνάμε σε φάση πολιτικού ευνουχισμού με ταυτόχρονη τρώση της πολιτικής παρεγκεφαλίδας.Συντρόφια αυτό δεν ειναι πασοκ ειναι το κόμμα εθνικής ανασυγκρότησης του ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

καλα τολμανε και μιλανε ακομα στο πασοκ για αντιδεξια μετωπα; αφου αυτοι ειναι η δεξια πλεον, εκτος και αν η αλ σαλεχ εινια επαρκης ως πολυτισμικο καρυκευμα για να μην βρωμοκοπαει η συντηρηση και ηολιγαρχια.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.