“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

20 Νοεμβρίου 2010

Τρείς Βουλευτές του Πασοκ γράφουν....

Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία φιλοξενεί άρθρο-παρέμβαση των βουλευτών του Πασοκ Αλευρά,Καρτάλη καί Φλωρίδη.Οι τρείς βουλευτές με την δημόσια παρέμβαση τους επισημαίνουν την ανάγκη διαμόρφωση μετώπου ευθύνης που θα μιλήσει με ειλικρίνεια στους Έλληνες για την πραγματική κατάσταση της χώρας και επισημαίνουν την αναποτελεσματικότητα της κυβερνητικής πολιτικής στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Το άρθρο των τριών δυναμικών βουλευτών, πέραν της ουσίας του περιεχομένου του,συνιστά πολιτική παρέμβαση που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της πολιτικής ζωής και αποτελεί εναρκτήριο λάκτισμα εξελίξεων που θα επηρεάσουν την κυβερνητική πολιτική και την εσωκομματική ζωή του Πασοκ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EPITELOYS
ITE PAIDES ELLINON

Ανώνυμος είπε...

O BENIZELOS POY EINAI;
"O MELLONTIKOS HGETHS"
Xa xa xa
Ti krima...

παλιάτσος είπε...

Θα το κρεμάσεις απόψε η θα τρεχουμε βραδυάτικα στα περίπτερα ?

citizen είπε...

Γρήγορα στο περίπτερο.

Ανώνυμος είπε...

επάνω που είχα καταλήξει πως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ είναι κότες του κερατά, ερχόσαστε απόψε να μου το χαλάσετε. Δεν πειράζει, ας ξυπνήσουν κάποιοι και ας εκπλαγώ εγώ.Τα υπόλοιπα αύριο όταν διαβάσω την παρέμβαση