“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

16 Νοεμβρίου 2010

Ο "ραντιέρης" και οι φίλοι του.

Ο "ραντιέρης" πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δασκαλόπουλος σε αγαστή συμφωνία με τον νεοφιλελεύθερο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πούρο σοσιαλδημοκράτη υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη  κ. Όθωνα οργανώνουν το μέτωπο εθνικής σωτηρίας με πρώτο σημείο συμφωνίας την ανάγκη απόλυσης Δημοσίων υπαλλήλων. Θα συμφωνήσω μαζί τους, θα προσέλθω ταπεινός υπηρέτης τους με τις παρακάτω προϋποθέσεις.
 Πρώτον, ο "ραντιέρης", θα φέρει στη χώρα τις ανά το κόσμο καταθέσεις του. Θα υποχρεώσει να πράξουν το ίδιο και όλα τα μέλη του ΣΕΒ, όπως επίσης θα δημοσιοποιήσουν και τις εξωχώριες εταιρείες που διαθέτουν. Θα προσφέρει ετησίως ο ο κ.Δασκαλόπουλος και όλα τα μέλη του ΣΕΒ τα εισοδήματα δυο μηνών στα δημόσια ταμεία.
Δεύτερον, ο κ. Μητσοτάκης θα αναλάβει την προεδρία της παγκόσμιας οργάνωσης για την Διαφάνεια και την μάχη εναντίον της διαφθοράς, ώστε ο ΣΕΒ να νοιώθει την καυτή ανάσα του ελέγχου στο σβέρκο του.
Τρίτον, ο πούρος σοσιαλδημοκράτης κ. Όθωνας, με τις γνωστές αγωνιστικές περγαμηνές στην αυλή του κ. Παπανδρέου,αναλαμβάνει  την σύνταξη της λίστας των υπό απόλυση δημοσίων υπαλλήλων (εφεξής θα ονομάζεται Λίστα του Όθωνα) και θα οριστεί εφ΄όρου ζωής  Α αντιπρόεδρος του ΣΕΒ και επίτιμος πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

1 σχόλιο:

μνημονάκιας είπε...

Μην κουράζεσαι, αυτά που είπε ο Δασκαλόπουλος προβλέπονται στο μνημόνιο που υπέγραψε ο ΓΑΠ και ψήφισε η βουλή των ελλήνων