“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

31 Δεκεμβρίου 2010

2011 ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ


ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ...ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ...ΑΣ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.....ΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ

8 σχόλια:

ο σπίθας είπε...

Δεν στέκομαι στους "κοπρίτες" του αντιπρόεδρου αλλά στη δήλωσή του ότι: «Ο μόνος ουσιαστικός συνομιλητής μας είναι ο ΛΑΟΣ. Οι μόνοι που κάνουν σοβαρή αντιπολίτευση», έτσι για να γνωρίσουν τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τους πολιτικούς τους συμμάχους μπας και επιτέλους προβληματιστούν. Εκτός αν όλοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δηλαδή "κοπρίτες" κατά τον αντιπρόεδρο της σοσιαλφασίζουσας κυβέρνησης τους.

ο σπίθας είπε...

Ένας αδαής, αμόρφωτος λαός κοπριτών για να κυβερνηθεί θέλει ένα δικτάτορα που με χειρουργικό νυστέρι θα τον επαναφέρει στον ορθό δρόμο. Να χαίρεστε Πασόκοι τους φασίστες σας.

Ανώνυμος είπε...

sas gamw kai spaw plaka!!

PASOKIA KOUFALES ERXONTAI KONSERVOKOUTIA!

citizen είπε...

Ο κάθε χώρος έχει τους φασίσστες του.Φασιστική μπορεί να είναι και μιά "αντιφασιστική" άποψη που ταυτίζει ένα σύστημα αξιών με τυχόντες κυνικους οικειοποιητές του η ακόμα χειρότερα όταν οστερεότυπος τρόπος σκέψεις αφαιρεί την δυνατότητα της διαφορικής διάγνωσης.Όσοι έχουν και μυαλό σπίθας θα καταλάβουν.

σπιθας είπε...

Δεν διαθέτω ούτε σπίθα μυαλού για να κατανοήσω την ακροβασία της σκέψης σου. Οι"κυνικοί οικειοποιητές" βρίσκονται εντός ΠΑΣΟΚ? και αν ναι, καλέ γιατί τους ανέχεστε στην αντιπροεδρεία της κυβέρνησης? Ο μη "στερεότυπος τρόπος" διάγνωσης πως εξηγεί κατά τη γνώμη σου τον Πάγκαλο?
Ωραίο άλλοθι για να καταπίνετε τα πάντα κύριοι του ΠΑΣΟΚ.

citizen είπε...

@σπίθας. Η στερεοτυπία της σκέψης επιβάλλει: ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ= Υπεράσπιση ΠΑΣΟΚ.Ένα άλλο μυαλό σκέφτεται.Ναι το παραπάνω ισχύει αλλά μπορεί να ισχύει και το παρακάτω: ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ=υπέρβαση ΠΑΣΟΚ .
Η ταυτότητα-εξίσωση: ΠΑΓΚΑΛΟΣ=ΠΑΣΟΚ=ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ=ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, δεν ισχύει.

σπιθας είπε...

χρόνια πολλα λοιπόν στους απανταχού παραπλανηθέντες Πασόκους

citizen είπε...

@σπίθας. Αγαπητέ μου η ιστορία συντελείται στην στιγμή παραγωγής και δημιουργίας των γεγονότων.Την γράφουν οι νικητές,την σχολιάζουν οι επιμυθείς και την χλευάζουν οι απόντες. Δεν υπάρχει θέμα παραπλάνησης. Κάθε εξέλιξη,εμπεριέχει την σχετικότητα της.Η χθεσινή μεγάλη ημέρα μπορεί να δείχνει σήμερα καθυστερημένη και φτωχή.