“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

1 Δεκεμβρίου 2010

Ένταση στον Δ.Ο.Λ.

Ένταση επικρατεί έξω απο τα γραφεία του Δ.Ο.Λ. επί της οδού Μιχαλακοπούλου μετά την ανακοίνωση απόλυσης 29 δημοσιογράφων και κατόπιν της διακοπής της έντυπης έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ. Δύο κλούβες της αστυνομίας βρίσκονται έξω απο το κτήριο του συγκροτήματος με σκοπό την αποτροπή και την πρόληψη επεισοδίων απο πλευράς των απολυθέντων αλλά και διαφόρων που προσέρχονται για συμπαράσταση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ταρακουνηθούν κάποιοι δημοσιογράφοι, μπας και αρθεί η στράτευσή τους στα συμφέροντα. Για την κίνηση του Θοδωράκη υπάρχει άποψη?

citizen είπε...

@ Ανώνυμος 6:05μ.μ.Δεν θέλω να αδικήσω τον Μίκη αλλά ο αριστερός εθνικισμός του με ενοχλεί.Όπως και η διαρκής αναζήτηση δόξας και αναγνώρισης.Έρχονται και τα Νόμπελ και ο Μίκης πολύ επιθυμεί και κοπιάζει για το Νόμπελ της Ειρήνης. Ως εδώ, πολλά είπα.

llol είπε...

@citizen λίγα τα λόγια για την ηρωική μορφή της αριστεράς, μακάρι να ήταν όλοι σαν τον Μίκη και να είχαν λίγη μόνο απο την οξυδέρκεια του!!!!όχι έχουμε τον μεγάλο στοχαστή πρωθυπουργό και το παίζουμε υπεράνω!!