“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Δεκεμβρίου 2010

Μας αξίζει

Ο πρωθυπουργός της διαβούλευσης και των ανοικτών οριζόντων, ο πρωθυπουργός που πρεσβεύει το ανοικτό κόμμα και δηλώνει εραστής της διαφοράς και της διαφορετικότητας με την διαγραφή του βουλευτή του Πασοκ, κ. Παπαχρήστου, επιβεβαιώνει ότι χρησιμοποιεί και ταυτίζεται με ιδέες και πολιτικές μόνον για να εντυπωσιάσει, να παρασύρει και να προσπορίσει πολιτικά κέρδη προς ίδιον συμφέρον.
Ο κ. Παπανδρέου στην πράξη ορέγεται μια Δημοκρατία τύπου Κιμ-Ιλ-Σουνγκ. Κυβερνάει με την παρέα του, η στρατηγική του για την χώρα υποστηρίζει την οικογενειακή και προσωπική του στρατηγική και δεν σηκώνει αντιρρήσεις. Επιβιώνει και κυριαρχεί ως κληρονόμος ενός ιστορικού ονόματος και μας κυβερνάει επειδή το πολιτικό σύστημα εκφράζεται απο ανεπαρκείς και ολίγιστους πολιτικούς. Και βεβαίως γιατί οι πολίτες του καναπέ ευδαιμονούν στην αδράνεια τους.Μας αξίζει.

2 σχόλια:

καλιγωτής είπε...

σ΄ όλα αυτά απαντά με τον καλύτερο τρόπο ο Μήτσος μέσα απο τα Eπίκαιρα

ΡΕΠΟΡΤΕΡ είπε...

ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΠΌ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ F16 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΊ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ.