“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

11 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας κ. Δήμος Δασκαλάκης

O Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Δήμος Δασκαλάκης υπέβαλε την παραίτηση του. Η παραίτηση δεν έχει γίνει αποδεκτή .Απο ποιόν?  Όχι απο την υπουργό κ. Κατσέλη, αλλά απο τον πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου ο οποίος διεμήνυσε  στον κ. Δασκαλάκη -μέσω της κ. Βάρτζελη- να μην επιμείνει στην παραίτηση του. Η υπουργός εργασίας για μια ακόμη φορά παριστάνει οτι δεν καταλαβαίνει, όταν έμμεσα ο πρωθυπουργός την αποδοκιμάζει και συμμερίζεται τα όσα ο κ. Δασκαλάκης επισημαίνει στην επιστολή παραίτησης του.
Όποια κι αν είναι η εξέλιξη η συγκατοίκηση Κατσέλη -Δασκαλάκη φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη. Ες αύριον τα σπουδαία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οποιος γνωριζει τον δασκαλακη λεει ουστ απο εδω κοπριτη να φυγεις

frank είπε...

δεν συμφωνω μαζί σου ανώνυμε.και δεν ειμαι ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ....ο συγκεκριμμένος άνθρωπος δεν ξέρω τι σου έχει κάνει αλλά μετα βεβαιότητος δεν ειναι ουτε κοπρίτης ούτε αδαής...

παλιάτσος είπε...

ανώνυμε να είσαι σιγουρος πως αν δεν έχεις πάει σε ψυχοθεραπευτή σίγουρα θα τον χρειαστείς σε λίγο καιρό,αλλιώς θα πνιγείς στα σκατά που αφοδεύει η ψυχή σου

citizen είπε...

@Aνώνυμος. Είσαι τελείως λάθος.Ο Δασκαλάκης είναι πολίτικός και επιστήμονας με αγωνιστική διαδρομή και ήθος.Αν δεν σε έχουν παραπλανήσει,το σχόλιο σου είναι κακοπροαιρετο και εμπαθές.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσοχοίδης: Πρεσβευτά μου δυστυχώς ο στρατός σας - "ΕΥΠ δεν είναι τίποτα".
Α ρε Πασοκάρες πόσο θα ξεφτιλίσετε τη χώρα?

Ανώνυμος είπε...

παιδια συνεργαστικα με τον γενικο και το μονο που διαπιστωσα ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι τελειος β..... αλλα του λες και αλλα εχει στο κεφαλι του μονο ζημια και δημιουργεια προβληματων σκεφτεται και δυμιουργει για να εχει δηθεν να λυνει εξω τα κοματοσκυλα τυπου δασκαλακη που στη φουρτουνα την κανουν που μια ζωη ζησαν παριστακτα ..coro..