“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

26 Ιανουαρίου 2011

Επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον Κ. Σημίτη

Ομάδα νεαρών επιχείρησε να προπηλακίσει τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Τετάρτης.
Ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ βρισκόταν επί της Ακαδημίας, όπου στεγάζεται και το πολιτικό του γραφείο, έγινε αντιληπτός από ομάδα νεαρών που πραγματοποιούσε αφισοκόλληση στην περιοχή. Αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά, ενώ στην στη συνέχεια επιχείρησαν να τον προπηλακίσουν.
Υπό την προστασία της φρουράς του, ο κ. Σημίτης οδηγήθηκε σε παραπλήσια πολυκατοικία, από όπου αποχώρησαν όταν η ομάδα έφυγε.
Απο στιγμή σε στιγμή αναμένεται ανακοίνωση του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου και στη συνέχεια με εκτενή σχόλια θα καταδικάσει το γεγονός το γραφείο τύπου του Πασοκ. Ο κ. Σαμαράς πρότεινε στον κ. Παπανδρέου να επισκεφούν μαζί τον κ. Σημίτη και να εκφράσουν ομού την απέχθεια τους για το θλιβερό γεγονός.
Οι πολιτικοί αναλυτές επισημαίνουν την απόφαση των δύο αρχηγών να οργανώσουν μέτωπο αντιπαράθεσης στον χυδαίο και αμοραλιστικό λαϊκισμό.Την προσπάθεια τους θα υποστηρίξουν το Λ.Α.Ο.Σ και το Δίκτυο 21.Δεν υπάρχουν σχόλια: