“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

1 Απριλίου 2011

Δείπνα συνεννόησης

Η προσπάθεια του κ. Παπανδρέου να διευρύνει το μέτωπο υποστήριξης της κυβερνητικής πολιτικής, έχει ανατεθεί κυρίως στον κ. Ρέππα. Χθές το βράδυ λοιπόν ο Αρκάς υπουργός και με αφορμή επέτειο οικογενειακού χαρακτήρα συγκέντρωσε στο σπίτι του, τους Παμπούκη, Βάρτζελη, Αθανασάκη, Αλέκο Παπαδόπουλο, Φλωρίδη, Βενιζέλο και Βάσω Παπανδρέου.
Το δείπνο ξεκίνησε γύρω στις 10.00μμ και οι τελευταίοι αποχώρησαν γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Το άμεσο μέλλον θα δείξει το αποτέλεσμα ενος επιτυχημένου απο κάθε άποψη δείπνου. Ευχάριστος και με το γνωστό χιούμορ του ο οικοδεσπότης, εξαιρετικά τα φαγητά και ιδιαίτερα η μελιτζανοσαλάτα (απο Τσακώνικη μελιτζάνα) και πάνω απ΄όλα καλή διάθεση για συνεννόηση και προσφορά. Άλλωστε ο χρυσός και η εξουσία μας φέρνουν πιό κοντά.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Citizen να μη ξεχνάς πως οι τσακώνικες μελιτζάνες ,πέραν της μελιτζανοσαλάτας λένε, πως κάνουν και γι άλλες χρήσεις...

Ανώνυμος είπε...

ναι. αυτά τα «ανοίγματα» είναι γνωστά εδώ και καιρό.

Φάνηκε και στον ανασχηματισμό.

(...)

όπως το λες: ο χρυσός και η εξουσία μας φέρνουν πιο κοντά.

citizen είπε...

@Ανώνυμος. Δεν γνωρίζω τι εννοείς αλλά από ότι καταλαβαίνω είσαι άριστος γνώστης, οπότε εμείς περισεύουμε.

Ανώνυμος είπε...

citizen, δε νομίζω να είναι πρωταπριλιάτικο;

citizen είπε...

Ανώνυμος 8.46μμ. Γιατί το λες αυτό?

ΣΑΜ είπε...

Τα μέτωπα του ΓΑΠ δεν έχουν μέλλον.Η μόνη λύση είναι ενα νέο ξεκίνημα των καινοτόμων δυνάμεων της χώρας,όπως ευθαρσώς ζήτησε ο Παπαδόπουλος στον Παπαχελά.Τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα για να περνάει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Poisson d' Avril! Poisson d' Avril!...
Ούτε σαν πρωταπριλιάτικο δεν γίνεται πιστευτό. Δυστυχώς φτάσαμε σ' αυτό το κόμμα αυτοί που λες να μην είναι δυνατόν να φάνε όλοι μαζί.
Να 'σαι καλά πάντως. Ήταν πετυχημένο.