“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

18 Απριλίου 2011

Μήπως είναι ο Βούγιας?

«Ήταν εξαρχής ξεκάθαρο ότι θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση» φέρεται να δηλώνει Έλληνας υπουργός στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το ζήτημα δεν είναι το εάν, αλλά το πότε θα η Αθήνα θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση. Ο υπουργός δεν κατονομάζεται, περιγράφεται όμως ως «έμπιστος του Έλληνα πρωθυπουργού».

Η Ελλάδα, φέρεται να δήλωσε ο υπουργός, από την αρχή του 2010 ζητούσε από την ΕΕ και ΔΝΤ το δάνειο στήριξης να συνδυαστεί με αναδιάρθρωση.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις όμως, υποστήριξε, ήταν αρνητικές, κρίνοντας πως χρειάζεται χρόνος για να σταθεροποιηθεί συνολικά η κατάσταση στην Ευρωζώνη πριν γίνει λόγος για αναδιάρθρωση.
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231104377


Δεν υπάρχουν σχόλια: