“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Μαΐου 2011

Ο θρίαμβος της Διαφάνειας

Ο ταγός της διαφάνειας και της ανοικτής διακυβέρνησης κ. Παπανδρέου συνελήφθη,για μία ακόμα φορά κλέπτων οπώρας. Μετά το διαβόητο ψέμμα "λεφτά υπάρχουν" και την ώρα που έβγαζε περίστροφα και απειλούσε Θεούς και Δαίμονες, συνομιλούσε κρυφίως  με τον κ. Στρος Καν και προετοίμαζε την έλευση του Δ.Ν.Τ.. Ταυτόχρονα, δεν εφείσθη πολλαπλών περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεων προς τον Ελληνικό λαό.Τα λόγια είναι περιττά.  http://youtu.be/vIsvVZl16VA

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι θα πει "υπερ πασοκ"? τρίχες.η λογική λέει οτι οσοι διαφωνούν πρέπει να γράφουν στο "κατα πασοκ".Ξέρετε ο κόσμος οταν ερθει η ωρα, θα μαυρίσει συνολικά τον χώρο,αγνοωντας την οποια εσωκομματική κριτική.το μαγαζί εκλεισε και με ευθύνη όλων,μα όλων.χωρίς να ειμαι ΓΑΠΑΚΗΣ,απειρο ,ερασιτέχνη και ασχετον ακόμη το έχω ακουσει αλλα μειοδότη ,ποτέ.ΠΟΤΕ.μην φροντίζεται να αυτοαποκαλουμεθα.

Yper..GAP είπε...

τι θα πει "υπερ πασοκ"?
Για σκέψου λίγο.Υπερ...μπορεί να εννοεί και υπέρβαση. Σκέψου λίγο...

GERONTAS είπε...

Για καποιους το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι μαγαζι.
Οσοι ειχαν αυτη την αντιληψη το οδηγησαν εδω.
Οσο για τον ΓΑΠ εχεις να μαθεις ακομα τοσα πολλα που το ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ θα ειναι ο πιο ευηχος χαρακτηρισμος

Ανώνυμος είπε...

GERONTA . Καλά, αφού δεν μου λες εσύ ,θα ρωτήσω τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ η ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.το ίδιο κάνει

ΣΑΜ είπε...

@Ανώνυμος 7.28:Βεβαίως και αν τους ρωτήσεις. Ο καθένας ρωτάει όπου μπορεί και ιδιαίτερα τους φίλους του.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΜ αντι GERONTA..... δεν σου απαντώ,...σου ανεβαζω την δημοτικότητα.....geronta το μαγαζι ειναι μαγαζι εδω και πολλά πολλά χρόνια.πιστεύω οτι συμφωνείς.

ΣΑΜ είπε...

@Ανώνυμος 8.05: Την.....διάθεση μου φτιάχνεις.Η δημοτικότητα μου- ως ανύπαρκτη- δεν με απασχολεί.Ανέβασε του Καρατζαφέρη.

GERONTAS είπε...

@ανωνυμο

Σκεψου τις κινησεις του ΓΑΠ και του "αχαμνου" , προσπαθησε να τις αναλυσεις ,θυμησου τις επαφες του με "περιεργους " τυπους (πχ. Σορος)
ξανακοιτα αν μπορεις ξενα δημοσιευματα και θα καταλαβεις.
Δουλεψε το λιγο....