“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

12 Μαΐου 2011

Ο Ανδρέας εκνευρίζει...

Ο κ. Παπανδρέου είναι σφόδρα εξοργισμένος με τον κ. Λοβέρδο.Φυσιολογικό και αναμενόμενο. Ωστόσο έξαλλος με τον υπουργό Υγείας είναι και  ο κ. Βενιζέλος. Επισήμως δεν σχολιάζει την πολιτική πρωτοβουλία και την ουσία όσων διατύπωσε ο κ. Λοβέρδος. Ανεπισήμως τον περνάει γενεές δεκατέσσαρες. Εμφανίζει εκνευρισμό τύπου "Λέλου". Τον εκνευρισμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας, επιτείνει  το δικό του "μπρος-πίσω", μετά τις δηλώσεις του περί "ανάγκης ανακτήσεως της ικανότητας πολιτικής διεύθυνσης".
Χθές το βράδυ ο κ. Βενιζέλος συνεκάλεσε εκτάκτως ομάδα στενών φίλων του (κυρίως κοινοβουλευτικών), γιά συζήτηση υποτίθεται. Σκοπός ήταν η "άγρα κλίματος". Το βασικό ερώτημα που έθετε διαρκώς στους συνδαιτημόνες του ο κ. Βενιζέλος αφορούσε το τι πρέπει να γίνει και ιδιαίτερα τι πρέπει να πράξει ο ίδιος. Καθαρές απαντήσεις ο υπουργός δεν πήρε και εκτίμησε την ανάγκη να επαναληφθεί η συνάντηση, αφού ολοκληρώσει οίδιος ένα κύκλο επαφών με πρωτοκλασάτους και μη Πασόκους. Για ενδεχόμενη συνάντηση με τον κ. Λοβέρδο δεν ελέχθη το παραμικρό.

2 σχόλια:

Fabian είπε...

O λεβέντης τελείωσε. Φροντίζει καθημερινα να εξαντλεί το πολιτικό του κεφάλαιο. Το θέμα είναι ποιός άλλος υπάρχει και ποιά είναι τα νέα αξιόπιστα πρόσωπα που τον ακολουθούν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος αποτελεί σταθερή αξία για τον τόπο. Κάνει λάθη? Βεβαίως, αλλά είναι λάθη ασήμαντα.Η στάση του εγηγείται. Θέλει να ηγηθεί του συνολικού ΠΑΣΟΚ και δεν τον ενδιαφέρει μια φέτα του,αυτό που επιδιώκει ο Λοβέρδος.Έχουν διαφορά κλάσης.