“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Μαΐου 2011

Και μαζί και μόνος

Η δήλωση-διάγγελμα του κ. Παπανδρέου μετα την αποτυχημένη απόπειρα του να οδηγήσει την μείζονα αντιπολίτευση σε υποταγή-συναίνεση αξίζει της προσοχής των πολιτών. Αποτελεί επιτομή πολιτικής υποκρισίας και κρεσέντο ψυχοπαθολογικού εγωϊσμού.
 «Συνεχίζω να έχω την ίδια άποψη και συνεχίζω να είμαι ανοικτός, σε συνεργασίες με δυνάμεις που έχουν βεβαίως κοινούς στόχους.» λέει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός. Με άλλα λόγια επιμένω στην ίδια αποτυχημένη πολιτική και πιστεύω ότι είναι αποτελεσματική και επιτυχημένη. Ο αρχηγός του Δρούτσα , του Νερουλάνου και -φευ- του Ρέππα πιστεύει ότι ηγείται ενός ευτυχισμένου λαού και ότι την παραδείσια ζωή των Ελλήνων σκιάζουν οι παράταιρες φωνές ελαχίστων απειθάρχων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιτελείς του πρωθυπουργού τον έχουν πείσει ότι οι καθημερινές συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" τον στηρίζουν και αντιτίθενται σφόδρα στην κριτική των Βενιζέλου,Λοβέρδου και άλλων σιωπηλών επαναστατών. Κατόπιν τούτων ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει μόνος. Μόνος? Άντε, θα έχει μαζί του τον Δόλη και πιθανόν τον Παλκοσένικο.

1 σχόλιο:

Ήρεμη Δύναμη είπε...

Πάτε να μας τρελάνετε;;; Ποιά κριτική από Βενιζέλο -Λοβέρδο;;; Ο 1ος έχει βάλει την ουρά στα σκέλια, πήρε την καρέκλα και δεν βγάζει άχνα. Άνοιξε μόνο το στόμα του, για να καπηλευτεί (άκομψα) τη δυστυχία των μεταναστών και έστρωσε το χαλί του Ραγκούση. Ο 2ος θα μείνει στην ιστορία ως ο Υπουργός που με κλαψομουνιά, κατήργησε όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Όχι να μας το παίξουν και επαναστάτες...