“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

19 Μαΐου 2011

Ο κηπουρός Παπακωνσταντίνου

Η συνταγή του καταστροφικού δίδυμου Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου χορηγείται με αφθονία στους Έλληνες. Η τρομοκρατία των μέτρων, η σύγχιση για τις αποφάσεις, η διπλή γλώσσα, το κυβερνητικό αλαλούμ και ο φαρισαϊσμός γνωρίζουν μέρες δόξας λαμπρής.
Ο "αχαμνός" υπουργός οικονομικών αποδέχεται και συναινεί στην παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας στο Ecofin, να γίνει απο τον κ.Τόμσεν. Τέτοιο  πολιτικό υπάλληλο οι Βρυξέλλες δεν είχαν ξαναδεί. Τέτοιο πολιτικό ψεύτη οι Έλληνες δεν θυμούνται. Κυνικός και αλαζονικός ο "αχαμνός", διαψεύδει σήμερα αυτό που θα εξαγγείλει αύριο. Ανίκανος να εμπνεύσει, ανήμπορος να σχεδιάσει, αδιάφορος για την τύχη των ανθρώπων της χώρας του, οργανώνει τη μεταπολιτική του καριέρα. Όλα γι΄αυτόν είναι εμπειρίες. Πρώτα Ρηγίλλης μετά Πασοκ και τώρα κυβερνήτης. Αύριο? Σε καλοπληρωμένη θέση εκτός Ελλάδας. Ρωτήστε τον. Θα το διαψεύσει, άρα το προετοιμάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: