“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

16 Ιουνίου 2011

Καί μετά ήρθαν τα alient...

H ομιλία του κ. Παπανδρέου στη κοινοβουλευτική ομάδα του Πασοκ αποτύπωσε την σαφή αδυναμία του πρωθυπουργού να παράξει μια πολιτική εθνικής επιβίωσης, να εμπνεύσει τους βουλευτές του και τον ελληνικό λαό. Το "εγώ" του κυριάρχησε και η κατατονική εκφορά της ομιλίας του αποκάλυπτε την σύγχιση και την ανασφάλεια του.
Ο κ. Παπανδρέου έχει εγκαταλείψει τη κοινή λογική. Με περισσή αλαζονεία και υπεροπτικό ύφος αγκιστρώνεται στην εξουσία μέσω της επίκλησης μιας λαϊκής εντολής που έχει εξαντληθεί και έχει ακυρωθεί στην κοινωνία. Μας αντιμετωπίζει ως "ιθαγενείς" και μας προσφέρει "καθρεπτάκια -ανασχηματισμό".
 Ο πολιτικός χρόνος του κ. Παπανδρέου στερεύει και το πολιτικό προσωπικό του Πασοκ οφείλει να αναλάβει κάθε πρωτοβουλία που θα προσφέρει πολιτικό χρόνο στην πατρίδα.
Άλλως θα έρθουν τα alient....

2 σχόλια:

GERONTAS είπε...

Μας αντιμετωπίζει ως "ιθαγενείς" και μας προσφέρει "καθρεπτάκια -ανασχηματισμό" ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!!!!!!!!
ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!
ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?

Ήρεμη Δύναμη είπε...

Εκβιαστές και εκβιαζόμενοι συνεχίζουν το ίδιο παιχνιδάκι...στην πλάτη του κοσμάκη...