“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

17 Ιουνίου 2011

Ciao amore, ciao...

Είναι δυνατόν ο πρώτος Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος να μην συμμετέχει στην Κυβερνητική Επιτροπή? ΞΕΧΑΣΘΗΚΕ? ΤΟΝ ΠΑΡΈΛΕΙΨΑΝ?  Αν συντόμως δεν υπάρξει  διορθωτική ανακοίνωση, τότε θα πρόκειται για πολιτική πράξη που , είναι βέβαιον, οτι ο κ. Πάγκαλος δεν θα αφήσει ασχολίαστη.

ΥΓ. Από την Κρήτη ουδείς συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα.
ΥΓ.Τέσσαρες γυναίκες μείον.
ΥΓ. Ο κ. Βενιζέλος αυτοευνουχίσθηκε.
ΥΓ. Απο τους εμετικούς τσανακογλύφτες (Παπαϊωάννου, Διαμαντίδη, Αντωνακόπουλο), ο πρώτος μόνο ευτύχησε, οι άλλοι δύο τζάμπα τα σάλια.
ΥΓ.Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας δεν συμμετέχουν στην κυβερνητική ανατροπή. Συμμετέχουν όσοι θα είναι υπόλογοι για την πολιτική χρεοκοπία. Την οικονομική δεν γνωρίζουμε αν την αποφύγουμε. Αν συμβεί, θα χρεωθούν και αυτήν.
ΥΓ. Φλωρίδης και Νασιώκας αποτελούν σημαντικά  υποδείγματα πολιτικής γενναιότητας και ηθικού μεγαλείου.
ΥΓ. Καλά κρασιά.

6 σχόλια:

Ήρεμη Δύναμη είπε...

Κυβέρνηση που στηρίζεται στον εκβιασμό τόσο των βουλευτών όσο και του λαού, λίγα τα ψωμιά της.

Ανώνυμος είπε...

@citizen.
Εννοείς τα κτασιά του Παγκάλου?

citizen είπε...

@ Ανώνυμος. Εννοώ ότι η χώρα και οι πολίτες της δυστυχούν και οτι οι πολιτικοί εκπρόσωποι ξεπερνιούνται, είναι παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαμπρινίδης κηπουρός δεν είναι? Έφυγαν Μπιρμπίλη, Δρούτσας, Πανάρετος. Άρα 3-1=2 κηπουροί λιγότεροι. Ο μπαξές παρέμεινε μπαξές. Πασοκοι κορόϊδα σας την έφερε και ο Βενιζέλος. Άντε βάλτε αρχηγό τον Παναγιωτακόπουλο η τον Τζουμάκα.

Ανώνυμος είπε...

@citizen οι γυναίκες που εξήλθον της κυβέςρνησης είναι έξι.Μιλένα, Κατσέλη, Νταλάρα, Τσουρή, Τζάκρη, Μπιρμπίλη και δεν μπήκε καμία.
Γυναίκες το σκόρ 6-0
Κηπουροί εξήλθον τρείς (Μπιρμπιλη, Δρούτσας, Πανάρετος) και εισήλθε ένας. Λαμπρινίδης
Κηπουροί το σκόρ 3-1

citizen είπε...

@Ανώνυμος. Έχεις δίκιο. Κάποιες είχα ξεχάσει ότι συμμετείχαν.