“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

9 Ιουνίου 2011

Φιλ the rabbit

Έκτακτη εισφορά σε εισοδήματα μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ, με κλιμακωτό συντελεστή, που θα ισχύσει για τέσσερα χρόνια και μάλιστα με αναδρομική ισχύ για τα εισοδήματα του 2010, περιλαμβάνεται στα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος που παρουσιάζεται το μεσημέρι στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Είναι το μέτρο που εισηγήθηκε ο κ. Παλκοσένικος ( κατά κόσμο Πετσάλνικος) σε αντικατάσταση της κατάργησης του αφορολογήτου των 12000 ευρώ. Το έθεσε στον διευρυμένο κοινοβουλευτικό τομέα εργασίας, το υπουργείο οικονομικών το διέρρεε από προχθές το βράδυ και άπαντες ομιλούν περί προετοιμασμένης ενέργειας. Λαγός λοιπόν ο κ. Πετσάλνικος.Φιλ the rabbit.
 Όχι για τις πισίνες η δεξαμενές νερού που έγραφε κάποιος στη δήλωση του, ο κ. Πρόεδρος της Βουλής δεν είχε πρόταση. 

1 σχόλιο:

Fabian είπε...

Αφήστε ήσυχο το αγόρι του Μαυροχωρίου.