“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Ιουλίου 2011

Ο κύκλος του αίματος

Τα αυξανόμενα κρούσματα πολιτικής βίας και και οι απαράδεκτες αστυνομικές-κρατικές βίαιες αντιδράσεις δημιουργούν την αίσθηση ότι έχει χαθεί το μέτρο τόσο από τις συντεταγμένες δυνάμεις του κράτους, όσο και απο μέρος των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που αντιτίθενται και αντιδρούν στην κυβερνητική πολιτική.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής, είτε από λαϊκισμό, είτε από φόβο, είτε από πολιτική ελαφρότητα, φαίνεται να αποδέχεται ότι το κράτος δεν μπορεί να εγγυηθεί την έννομη τάξη, όταν δημόσια διατείνεται ότι απειλείται η οικογένεια του. Μία τέτοια επίκκληση οδηγεί στην παραίτηση, πράξη στην οποία θα έπρεπε ήδη να έχει προβεί ο κ. Παπουτσής, μετα την διαπιστωμένη πλέον ανικανότητα του να διασφαλίσει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ειρηνικά.
 Οι πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες δεν αποτελούν άλλοθι για κανένα. Ούτε για την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό της, ούτε για την "λοβοτομημένη" αριστερά του κ. Τσίπρα, του κ. Αλαβάνου και των γλυκανάλατων συνοδοιπόρων (Παπαδημούλης και σια).
Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος είναι απαράδεκτο να οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε αντιδημοκρατικές διεξόδους, φασίζουσες συμπεριφορές και αμφισβήτηση των θεμελιωδών ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων.
Η πλειοψηφία των πολιτών (αγανακτισμένων και μη), απαιτεί την υπέρβαση της πολιτικής, της οικονομικής και της κοινωνικής κρίσης με δημοκρατικές μεθόδους, με κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, συνοχή, με νέα, σύγχρονα, αποτελεσματικά, παραγωγικά και αναπτυξιακά υποδείγματα και με ποιοτική αναβάθμιση της αντιπροσωπευτικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Η πλειοψηφία των πολιτών δεν επιζητά και δεν εμπνέεται απο τον "κύκλο του αίματος", που η κυβερνητική αβελτηρία και ο αριστερός λαϊκισμός, αντικειμενικά και πέραν προθέσεων, φαίνεται να πριμοδοτούν.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

και για να μην έχετε καμιά αμφιβολία μικρά μου πασοκοτρωκτικά αναφορικά με το ότι το μπατσόκ ως κίνημα πολιτικό είναι οριστικά κι αμετάκλητα νεκρό , απλώς λόγω των πολλαπλών και πολυετών αμαρτιών του , δεν μπορεί να αναπαυτεί οριστικά εν ειρήνη και περιφέρεται ως αιμοσταγές ζόμπι τρομοκρατώντας συνειδήσεις , διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω λινκ περί ΓΑΠ & Soros και τα παιχνίδια χρεοκοπίας - κερδοσκοπίας ..

ίσως έτσι καταλάβετε γιατί δεν θα μείνει καμιά απολύτως παρακαταθήκη από το φασιστοδωσιλογικό κόμμα σας , ενώ πάρα πολλοί από το όλον Πασόκ του σήμερα , αντί να στελεχώσουν το υπερπασόκ (το υπερβατικό ντε ..) θα τελευτήσουν άδοξα το βίο τους , πολιτικό κι ενδεχομένως και φυσικό , υπό το όνειδος του εκτελεστικού αποσπάσματος , δίκην Τσαουσέσκου και παρατρεχάμενών του ...

με τις υγείες σας ...



http://tolimeri.blogspot.com/2011/07/o.html

Ανώνυμος είπε...

διότι , όπως ακόμη κι εσείς μπορείτε να καταλάβετε μικρά μου πασοκοαρούρια , ουδείς εξ υμών μπορεί πλέον να επικαλεστεί άγνοια ή παραπλάνηση ... Τα στοιχεία βοούν κι απαιτούν το κεφάλι κάθε μπατσόκου επί πίνακι

.. ακόμη και του ... αγαπημένου σας εκσυγχρονιστάκια Φλωρίδη , βαρύγδουπα άρθρα του οποίου , έμπλεα κοινότυπης ανοησίας , κοσμούν το αξιοθρήνητο μπλογκ σας ... του Φλωρίδη που αργά ανακάλυψε το πόσο σάπιο υπήρξε το βασίλειο της μπατσοκικής Δανιμαρκίας , το οποίο υπηρέτησε ασμένως τόσα χρόνια ...


όταν λοιπόν , αστειευόμενος , σε προηγούμενα σβησμένα μηνύματά μου από τη μπατσοκική λογοκρισία του μπλογκ σας , μιλούσα για αντιμπατσοκικό πογκρόμ που επέρχεται οσονούπω , για να εισπράξω τους χαρακτηρισμούς του ψυχοπαθή κ.λπ.κ.λπ. , μάλλον λειτουργούσα προφητικά και προειδοποιητικά για σας μικρά μου άμυαλα τρωκτικά , διότι καθώς φαίνεται δεν σας μένει πολύ καιρός πια , με την έννοια του πολιτικού χρόνου , ως την πλήρη εξαφάνισή σας από τη χώρα ... Διότι ακόμη και η πανώλη 'εχει ημερομηνία λήξεως σ' αυτό τον κόσμο ...

maik είπε...

Σαββατοκύριακο!!
Πήρες πάλι άδεια;
χα!χα!χα!χα!
Τα φάρμακα,τα φάρμακα, τα φάρμακα!!!
Μη τα ξεχνάς, έχει και ζέστη!
Να πίνεις τα φρέσκα και όχι τα ληγμένα!

Sam είπε...

Ο εμετικός ανώνυμος ανήκει στην ιστορική φασιστική αριστερά. Σε αυτήν που συναγωνίστηκε τον Χίτλερ στον αριθμό των δολοφονιών.Τώρα μέσα στην κρίση,αγκαλιά με τους δεξιούς φασίστες θέλουν ρεβάνς,θέλουν αίμα.Ψυχανώμαλοι,ανέραστοι με ελλείματα νόησης και λείους εγκεφάλους επιτίθενται στο διαφορετικό,στην άλλη γνώμη.Ο κόσμος τους είιναι οανάαπηρος εαυτός τους που έρπει σαν το κολοβό φίδι. Να τους προσέχετε είναι το αυγόο του φιδιού

Ανώνυμος είπε...

σε έτσουξε τόσο πολύ και σκούζεις ετσι μικρέ αρουραίε Sam ??

Μπορείς βέβαια να ισχυρίζεσαι ότι θέλεις για μένα , δεν πληρώνεις δα και φόρο ... Υπάρχει όμως μια μικρή διαφορά μεταξύ μας μικρέ μου μπατσόκε ... εγώ ότι λέω το στηρίζω σε στοιχεία , έτσι συνηθίζω .. και παραπέμπω συχνότατα σε λινκ τα οποία κάνετε συνεχώς γαργάρα ...

Εσύ απλώς πετάς ανέξοδες ατάκες - πατάτες ... κι ο φιλαράκος ο Μαικ , ακούγεται ως χαλασμένο πασοκοφερέφωνο , έχει κολλήσει η βελόνα του στο Δρομοκαίτειο ...

Περαστικά σας μικρά μου αρούρια ομολογώ ότι διασκεδάζω πολύ μαζί σας !!!

Ανώνυμος είπε...

..κι όχι ρε χαζό , μη φοβάσαι πια τόσο πολύ.. δεν είμαι το αυγό του φιδιού , είμαι το ίδιο το φίδι (!!)
το μαυροκόκκινο που θα σε φάει !!

χαχαχα!!

{όμως μικρέ μου μπατσόκε , επειδή προφανώς έχεις λάθος για μένα , θα σου πω πως στην πραγματική μου ζωή κάθε άλλο παρά βίαιος είμαι ... όμως φιλαράκι , συμβαίνει κάτι φοβερό στη χώρα , οφείλεις να συμφωνήσεις .. το σύγχρονο Μπατσόκ (και δεν εννοώ μόνο τη δωσίλογη κυβέρνηση , αλλά τη συντριπτική πλειονότητα των στελεχών του ) έχει βάλει σκοπό να μας κάνει όλους μουτζαχεντίν .. Λυπάμαι φιλαράκι , αλλά καιρός να δεις την πραγματικότητα και να την αντιμετωπίσεις .. Η μόνη έντιμη λύση για κάθε νυν ή πρώην πασόκο είναι να συμβάλλει με τις μικρές ή μεγαλύτερες δυνάμεις του στην πολιτική ευθανασία του αιμοσταγούς ζόμπι που λέγαμε παραπάνω.. διαφορετικά φιλαράκι , καθώς θα περνάει ο καιρός και τα πράγματα θα ζορίζουν όλο και περισσότερο , τα βλέπω πολύ στριμόκωλα για πασόκους ... )

σε φιλώ εγκαρδίως ,σε ευχαριστώ για τους αβρούς χαρακτηρισμούς σου και ανταποδίδω τα δέοντα ...

ΣΑΜ είπε...

Ψυχακιας και ανέραστοςο ανώνυμος, αλλά τρελλή αδερφή που σκούζει μη την φοβάστε. Το μουστερή της γυρεύει η στερημένη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

... και επειδή αισθάνομαι την ανάγκη μικρά μου τρωκτικά να σας ευχαριστήσω για το φιλόξενο βήμα που μου προσφέρετε , μια πρόταση για δωράκι από εμένα , που νομίζω αποτελέι must για κάθε μπατσόκο ... Πρώτα και κύρια τους βολευτές σας , μετά και για τα λοιπά στελέχη και συμπαθούντες ..

με την ανυπόκριτη αγάπη μου ...

http://www.youtube.com/watch?v=PQ70y3DerJ8&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

καλά είναι φοβερό το πόσο θρασύδειλοι είστε συνολικά !! σβήνετε τα δικά μου μηνύματα μόνο κι αφήνετε ανενόχλητα όσα δικά σας με καθυβρίζουν συστηματικά ..Πιστεύετε ότι θα με αποθαρρύνετε κατά αυτό τον τρόπο μικρές μου λούγκρες του υπονόμου ??

maik είπε...

Το σπορ που σου αρέσει φασιστάκι, είναι να το σκας απο το ψυχιατρείο;
Mη ξεχνας, που και που, να επιστρέφεις!!!!!
Ο καύσωνας επιβαρύνει τη περίπτωση σου!!!
Μη μου πεις οτι αυτό είναι βρισιά;
Τα φάρμακα στη ζέστη αλοιώνονται και γίνονται χειρότερα από τα ληγμένα!!!
Έτσι θα εξηγήσεις τον εαυτό σου!!!!
Πρόσεχε όμως!!
Οι άλλοι δεν σου φταίνε σε τίποτα!!!!!
Υ.Γ. Δεν πιστεύω στη κατάσταση που βρίσκεσαι να οδηγάς κι όλας; Να θυμάσαι, στο κόκκινο σταματάμε και στο πράσινο ξεκινάμε!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.