“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

21 Οκτωβρίου 2011

29 UFO συνιστούν...

Είκοσι εννέα βουλευτές του Πασοκ με  επιστολή τους επισημαίνουν, προτείνουν , στηλιτεύουν και υποδεικνύουν (σε ποιόν άραγε?) το δέον γεννέσθαι. Η "ομάδα" της Ρεγγίνας και υποψήφιοι υφυπουργοί κατέχουν την λύση εξόδου απο την Εθνική και Ευρωπαϊκή κρίση. Το κείμενο τους (εδω), με τον πομπώδη τίτλο, «Μία Εθνική συμφωνία στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση, στη μεταμνημονιακή εποχή είναι όρος επιβίωσης της χώρας», μας προσφέρει την εξ αποκαλύψεως αλήθεια. Υποδεικνύουν στο πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου το πλαίσιο της πολιτικής στρατηγικής που πρέπει να ακολουθήσει. Η μέχρι σήμερα αλυσιτελής και καταστροφική πολιτική προσπερνάται αδιάφορα και κρίνεται ουδέτερα.
Διαβάστε την επιστολή , απολαύστε τον σπουδαίο πολιτικό τους λόγο και προσευχηθείτε μην μας προκύψουν υπουργοί στον επόμενο ανασχηματισμό.

2 σχόλια:

Ρούμπος είπε...

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν? Ρε πως την έχει πατήσει έτσι ο σοφός λαός.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ειναι η εποχή της Ρεγγίνας...κάποτε στην εποχή της Αγγέλας "όλα τα΄σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά...(και φυσικά άν δεν υπέβαλες τα σέβη σου σε έπαιρνε και σε σήκωνε...τωρα αρχίσαμε αναπολώντας το "αυθεντικό" ΠΑΣΟΚ να νοσταλγούμε την εποχή της Αγγέλας..(άντε βρε...και στου Αντώνη...του Λιβάνη...τους δοξασμένους καιρούς)