“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

20 Οκτωβρίου 2011

Ακρότητες...

Εννέα κρεμάλες στην κεντρική πλατεία της Κάτω Αχαΐας, είναι από το πρωί… έτοιμες , δια χειρός αγανακτισμένων πολιτών. Η διαφαινόμενη άνευ όρων ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, έχει εξοργίσει τους πολίτες που σήμερα μια κρίσιμη ημέρα για το μέλλον των Ελλήνων, δεν διστάζουν ακόμα και με αυτό τον ακραίο τρόπο έκφρασης, να στέλνουν μηνύματα οργής και αγανάκτησης προς του βουλευτές, ανεξαρτήτως παρατάξεων.

Μάλιστα σε κάθε κρεμάλα έχει γραφτεί και το όνομα του καθε βουλευτή, με τον χαρακτηρισμό προδότης.
Σπάσανε άραγε τα αυγά....του φιδιού?

2 σχόλια:

firiki2010 είπε...

Οι "κρεμάλες" είναι ούτως ή άλλως βλακώδεις. Αυτό το "ανεξαρτήτως παρατάξεως" ακόμα βλακωδέστερο και εκ πρώτης όψεως η αναγραφή όλων των βουλευτών της Αχαίας ως "προδοτών" ακατανόητη.
Ακατανόητη;; Οχι και τόσο. Αν σκεφθείτ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βουλευτή στην Αχαϊα....Πλέριος φασισμός ή μήπως όχι;;;

citizen είπε...

Σωστή η παρατήρηση