“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

21 Οκτωβρίου 2011

"AΠΟ ΧΘΕΣ ΕΠΗΛΘΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ".


Καταπέλτης ήταν ο Γιώργος Θωμάς στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου στο «Ράδιο Γάμμα» της Πάτρας
«Η χθεσινή μέρα αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ  είπε ο κ. Θωμάς ( μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Πασοκ). Από χθες επήλθε  το τέλος κάθε δημοκρατικού εργασιακού δικαιώματος. Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και του άρθρου ΄37 ανοιξε την κερκόπορτα για να επιβληθεί στην Ελλάδα καθεστώς αποικιοκρατίας και να οδηγηθεί η χώρα σε εργασιακό μεσαίωνα.
Από σήμερα υπάρχει μείζον πρόβλημα για την κυβέρνηση της χώρας. Το χειρότερο όμως προκύπτει  από τα λεγόμενα από βήματος βουλής της κ. Βάσως Παπανδρέου σύμφωνα με τα οποία ο Πρωθυπουργός χρησιμοποίησε εκβιαστικά διλήμματα για την υφαρπαγή της ψήφου, λέγοντας ότι δεν θα ελάμβανε η χώρα την 6η δόση αν δεν ψήφιζαν όλοι οι βουλευτές όλα τα άρθρα. Ο. κ. Θωμάς κατέληξε λέγοντας ότι αν το κοινοβούλιο ψηφίζει υπό καθεστώς εκβιασμού υπονομεύει τη Δημοκρατία.
Τέλος ο κ. Θωμάς είπε ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τη δεδηλωμένη. Η Κυβέρνηση έχει εκλεγεί με 160 βουλευτές  και επί της ουσίας έχει μείνει με 150, καθώς 7 διεγράφησαν και 3 παραιτήθηκαν».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους κάποιος που είπε τα πράγματα με το ονομά τους. στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν φωνές. γιατί αφήνετε τον Τσίπρα και άλλους τυχάρπαστους να σας εκφράζουν και δεν μιλάτε. Εμείς εχουμε ανάγκη να ακούμε σωστές φωνές μέσα απο το ΠΑΣΟΚ

Fabian είπε...

Καλές οι φωνές αλλά το σχέδιο ποιό είναι? Δυστυχώς δεν το βλέπω.

arkas είπε...

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
μοιράσαν δώρα οι οχτροί
κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά
την πέμπτη μέρα

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
κρατούσαν δίκιο οι οχτροί
κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια
σαν κάθε μέρα

arkas είπε...

Εμείς που ταξιδέψαμε με το τραίνο της αλλαγής, απλοί επιβάτες, εμείς που ονειρευτήκαμε μια άλλη Ελλάδα,εμείς που ονειρευτήκαμε μια Ελλάδα, σύγχρονη, με κοινωνική δικαιοσύνη, με ευημερία με εθνική ανεξαρτησία, μια ελλάδα της προκοπής μια ελλάδα που θα μας έκανε να στεκόμαστε με υπερηφάνεια,εμείς λοιπόν,έχουμε μείνει με την γλώσα στο μάγουλο.Μοιάζουμε σαν την γενιά
εκείνη των παλιών αριστερών, που έβλεπαν έκπληκτοι να καταρέει
η μαμά Σοβιετική Ένωση και μαζί μαυτήν και τα όσα πίστευαν.
Βλέπουμε το πασοκ και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας, δεν το αναγνωρίζουμε. Και όλα αυτά που ονειρευτήκαμε η κατακτήσαμε τι θ απογίνουν; Η σιωπή είναι συνενοχή.

Ανώνυμος είπε...

όταν η γυναίκα σου σε απατά , άν έχεις τσίπα την παρατάς...αλλοιώς προσπαθώντας μάταια να την επαναφέρεις...παραμένεις ΚΕΡΑΤΑΣ