“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Νοεμβρίου 2011

Παραμύθι με ονοματεπώνυμο

Γράφει ο creedence

Το πλάσαρε πάλι το παραμύθι ο κ. Παπανδρέου. Με την ομιλία του στη Βουλή, κάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης υποσχόμενος ότι μετά θα σπεύσει να αναζητήσει ευρύτερη συναίνεση.
Δηλαδή ψηφίστε με και σας υπόσχομαι ότι θα επιδιώξω τη δημιουργία κυβέρνησης με ευρύτερη στήριξη.
Αν δεν προκύψει, εγώ δεν φταίω. Προσπάθησα, αλλά οι άλλοι δεν συμφωνούν στη σύνθεση, τη διάρκεια και τους ακριβείς στόχους αυτής της κυβέρνησης.
Θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη? Γι αυτό θα συνεχίσω τον ιστορικό μου ρόλο μέχρι νεωτέρας.
Αυτό είπε σήμερα το βράδυ ο κ. Παπανδρέου. Με την ίδια άνεση που επέδειξε χθες στις Κάννες όταν η ηγεσία της Ευρώπης τον αντιμετώπισε με τρόπο προσβλητικό κι εκείνος έκανε σαν να πήγε σε φιλανθρωπικό γκαλά.
Αν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με το βίο και την πολιτεία του
κ. Παπανδρέου και της παρέας του, πειστούν και τον ψηφίσουν μετά τη σημερινή του παράσταση, η πολιτική κρίση στη χώρα θα ενταθεί.
Πιστεύει κανείς ότι ακόμα κι αν ο κ Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός την προσεχή Δευτέρα, θα μπορεί όντως να κυβερνήσει?


5 σχόλια:

delinquents είπε...

Τελικά τι βλέπετε για σήμερα το βράδυ;

Ήρεμη Δύναμη είπε...

Όλα πια τα περιμένω από ένα Πρωθυπουργό που εκλέχτηκε με ψέματα, και διατηρήθηκε με συνεχείς εκβιασμούς... Μας εξέθεσε διεθνώς (Βέβαια κάποιοι κέρδισαν πολλά λεφτά...τυχαίο;;;) Κατά τ'άλλα τον υπονομεύουν τα συμφέροντα. ΠΟΙΑ;;; Αυτά που υπακούει; Τελικά έχω πιστεί πλέον ότι είναι ΕΝΤΕΤΕΛΜΕΝΟΣ. Γι' αυτόν, συμφέροντα είναι: "οι μισθωτοί" & "οι συνταξιούχοι" γιατί μόνο αυτούς χτυπάει. Η ευθύνη είναι πια σ' αυτούς που τον ανέχονται. Φοβάμαι οτι θα υποκύψουν και πάλι, άλλοι για να μή χάσουν τη θεσούλα τους και άλλοι για να μή χρεωθούν το στίγμα του αποστάτη.

Τρίλιζας είπε...

Θα τα πάρει όλα ο Γιώργος και ο σύμμαχος Μπένυ. Η Άννα θα κλαίει μόνη της.

Ανώνυμος είπε...

θα είχα πολλά να γράψω αγαπημένα μου τρωκτικά αυτές τις δυο μέρες της πλέον μπουφόνικης πολιτικής φαρσοκωμωδίας των τελευταίων δεκαετιών (που δυστυχώς όμως έχει συνέπειες τραγωδίας για το λαό ..) αλλά από τη μια σέβομαο τα πτώματα , κι από την άλλη δεν έχω διάθεση τυμβωρυχίας ... δεν σας μένει παρά να κλάψετε το σαπισμένο πτώμα , να το ενταφιάσετε με συνοπτικές διαδικασίες και να δείτε πως θα πορευτείτε στην μεταπασόκ και μετα - μεταπολιτευτική εποχή που μόλις άνοιξε ....

έχετε ειλικρινώς τη συμπάθεια μου μκρά μου ορφανά τρωκτικά ...

Πέλοπας είπε...

Η ζωή είναι ωραία γιατί ανέχεται και τους πτωματολάγνους (ανώνυμος 1.35). Παράσιτα γαρ....