“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

3 Νοεμβρίου 2011

Οι πολιτικές πρωτοβουλίες είναι πλέον επιβεβλημένες

Αγαπητέ πρόεδρε,

Από delinquents
ποτέ δεν μπόρεσα να χωνέψω το γεγονός ότι ήσουν πρόεδρος στο κόμμα που υποστήριζα. Σου έδωσα πολλές ευκαιρίες για να μου αποδείξεις ότι έκανα λάθος αλλά δεν τα κατάφερες.
Νομίζω πως η διακυβέρνηση της χώρας υπό την εποπτεία σου έχει κάνει το κύκλο της. Η ανεπάρκεια στην εφαρμογή των πολιτικών που χρειάζονται για να ξεφύγουμε από την κρίση είναι περισσότερο από εμφανής. Οι πολιτικές πρωτοβουλίες είναι πλέον επιβεβλημένες.
Πιστεύω η ποιο σωστή λύση σήμερα είναι η παραίτησή σου από την εξουσία και η δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Η θέση της Ελλάδας είναι στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατακτήσεις και θυσίες δεκαετιών δεν μπορεί έτσι απλά να διαγραφούν.
Με εκτίμηση ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ (και όχι φίλος γυαλαντζί :P )
http://delinquents.wordpress.com/2011/11/03/αγαπητέ-πρόεδρε/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: