“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Ιανουαρίου 2012

Ρεπορτάζ από το “Βαθύ Λαρύγγι”

Κυκλοφορεί ότι θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση των βιώσιμων τραπεζών όχι ακριβώς με κοινές μετοχές άλλα με κοινές μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Το papaioannou.wordpress.com επικοινώνησε με το “Βαθύ Λαρύγγι” και αποκαλύπτει μια θεωρία άξια προσοχής.
Για να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό θα πρέπει να γνωρίζουμε το Βασικό θεωρητικό σχήμα της εγχώριας Elite που είναι πολύ απλό και καθιστά την Ελλάδα στα μάτια των Eυρωπαίων ειδική περίπτωση:
Ο πυρήνας τις ελληνικής elite είναι οι τραπεζίτες οι οποίοι συντηρούν τόσο τα κόμματα όσο και τον τύπο. Κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται στα κόμματα εκ της ιδρύσεως τους, βρίσκονται στα ΔΣ σχημάτων των ΜΜΕ και ήδη στο διαδίκτυο. Κάποιοι που ήρθαν αργότερα για να ταράξουν τα νερά αλλά το σύστημα είναι μάλλον κλειστό και κάνα δυο νεοφερμένοι έφυγαν με σκάνδαλα στην πλάτη.
Στο τρίγωνο αυτό πέφτουν συνεχώς λεφτά και κρατική πίτα -δουλειές για να συντηρείται, ενώ κάποιος υπουργός -τοποθετημένος εκεί επί τούτου- υπογράφει έργα και συμβάσεις παραχωρήσεις και μετά εξαφανίζεται.
Αν το δεις το τρίγωνο με χρηματοοικονομικά κριτήρια, τόσο τα κόμματα όσο και πολλά συγκροτήματα του τύπου είναι χρεοκοπημμένα, αλλά διατηρούνται εν ζωή από τις τράπεζες για να παρέχουν επικοινωνιακές υπηρεσίες στην Αγία Ελληνική τριάδα.
Η Ιστορία είναι πάντα η ίδια και είναι ως εξής:
Με την βοήθεια του τύπου το φιλέτο-στόχος απαξιώνεται και φτιάχνεται κλίμα για την εκποίηση του. Αν πρόκειται για δημόσιο έργο ο Τύπος προάγει “την αναγκαιότητα του”. Ο πολιτικός αποφασίζει να το πουλήσει ή να το παραχωρήσει και στον διεθνή διαγωνισμό συμμετέχουν διεθνή σχήματα βιτρίνα, τα οποία έχουν πίσω τους, τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους του τύπου και των τραπεζών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ :


300 ΒΙΒΛΙΑ "ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


http://satira-gr.blogspot.com/