“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

1 Φεβρουαρίου 2012

Παναγιωτακόπουλος εγκαλεί Βορίδη, Άδωνη, Αβραμόπουλο και άλλους

 Γράφει ο Only Left.
Το γνωστό στέλεχος του Πασοκ κ. Παναγιωτακόπουλος, ο πολιτικός νεωκόρος του κ. Παπανδρέου, προέβη σε δήλωση, οπου με τον συνήθη ξύλινο λόγο του κρίνει, κατακρίνει, καταγγέλλει και διατυπώνει τις απόψεις του για την κυβερνητική θητεία του Πασοκ και την πολιτική δράση των στελεχών του.
Επειδή ο Γιώργος χαζός δεν είναι, επειδή ο Γιώργος είναι πονηρός (...κυκλοφοράει για...αριστερός), επειδή ο Γιώργος είναι επικεφαλής κρυφοΓΑΠ πολιτικού ρεύματος, έχει τους λόγους του προφανώς όταν απευθύνεται ταυτόχρονα στον κ.κ. Βενιζέλο, Λοβέρδο,Παπουτσή, Βορίδη, Άδωνη, Αβραμόπουλο κ.α.. Και για του λόγου το αληθές διαβάστε.
"Απευθύνομαι τις κρίσιμες τούτες ώρες για τη χώρα και την δημοκρατική παράταξη, στον Πρόεδρο, στους «υποψήφιους» Προέδρους, στους Υπουργούς της Κυβέρνησης Παπαδήμου και στα μέλη της Κ.Ο." ( ολόκληρη η δήλωση)
Αυτό " στους Υπουργούς της Κυβέρνησης Παπαδήμου '', είναι λάθος η έκφραση μύχιων πόθων? Πρόκειται για πρόταση ανασυγκρότησης της "αριστερής πρωτοβουλίας" η εκφράζει την επιθυμία του μέντορα ΓΑΠ για το νέο πράσινομαύρο κόμμα? Τον κ. Παπουτσή τον ρώτησε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: