“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Δεκεμβρίου 2009

Αρμοδιότητες στην κ.Αντζελα Γκερέλου.



http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1082148&lngDtrID=251


Τα θέματα των υπηρεσιών του τέως υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανατέθηκαν στην υφυπουργό Τουρισμού Αντζελας Γκερέκου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλά χρειαζόντουσαν δύο μήνες μέχρι να καθοριστούν;

citizen είπε...

Η καθυστέρηση οφείλεται,κατά την γνώμη μου:1/Στην καθυστερημένη έκδοση των Προεδρικών Διαταγμάτων γιά την δομή των υπουργείων.2/Στην άγνοια των περισσοτέρων υπουργών γιά το τομέα ευθύνης καί το εύρος των αρμοδιοτήτων τους3/Στην δυστοκία απονομής αρμοδιοτήτων από πολιτική πρόθεση.4/Στην χαλαρή έως ανύπαρκτη επέμβαση του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Και αν δεν κάνω λάθος, εκκρεμεί και αλλού ο καθορισμός αρμοδιοτήτων.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους έδωσε αρμοδιότητες στην Άντζελα!!!

Τώρα είμαι πιο ήσυχος!!!