“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

17 Δεκεμβρίου 2009

Νέλλας:΄Ενα στέλεχος παντός καιρού.

Ο κ. Γιώργος Νέλλας είναι Πολιτικός Μηχανικός – Συγκοινωνιολόγος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα στα συγκοινωνιακά, με εξειδίκευση στα οικονομικά και στην επιχειρησιακή έρευνα από το Πανεπιστήμιο Cornell των ΗΠΑ.Ο κ.Νέλλας ,φίλος της κ.Μπιρμπίλη,διορίσθηκε μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ.Από την διαδρομή του φαίνεται ότι είναι στέλεχος παντός καιρού καί πάσης εξουσίας.Οι δε κρατικές του θητείες κοστίζουν στον έλληνα φορολογούμενο.http://www.inews.gr/61/as-pesoun-oi-maskes.htm

2 σχόλια:

kalamas είπε...

"Εδώ καράβια χάνονται-ψαρόβαρκες που πάτε"

citizen είπε...

@Καλαμας.Στην ενέργεια, τα λεφτά είναι πολλά καί οιεπιλογές που θα γίνουν κρίσιμες γιά τον διεθνή προσανατολισμό της χώρας.