“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

21 Ιανουαρίου 2010

Η νέα ηγεσία της ΕΡΤ.ΑΕ.

H σύνθεση της νέας ηγεσίας της ΕΡΤ. ΑΕ έχει-εκτός απροόπτου-κλείσει.Πρόεδρος αναλαμβάνει το πουλαίν της Γιάννας , εξ απορρήτων του κ.Παπουτσή και παλιό στέλεχος του Πασοκ κ.Θανάσης Παπαγεωργίου.Διεύθύνων Σύμβουλος ο κ.Γιώργος Γαμπρίτσιος,με θητεία στη Nova, στο Mega και διορισμένος από την Ν.Δ. στο Δ.Σ. της πάλαι ποτέ Ολυμπιακής.Κατόπι τούτου Πασοκ-ΝΔ,στην ΕΡΤ.ΑΕ, σημειώσατε Χ.

4 σχόλια:

kalamas είπε...

"Γάτος" με πέταλα

Ανώνυμος είπε...

για ποια κυβέρνηση εθνικής ενότητας - ανάγκης μιλάνε κάποιοι αφού ήδη συγκυβερνάμε με την Ν.Δ.; ΄πρόσωπα πολιτικά που πρέπει να είναι κομματικά για να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ( π.χ. Γενικοί Γραμματείς, Γεν.Δ/ντές, πρόεδροι αντιπρόεδροοι οργανισμών κ.τ.λ.είναι κυρίως από τη Ν.Δ. ή στην καλλίτερη περίπτωση ουδέτεροι αλλά πολύ όψιμοι και εντελώς άπειροι.μέχρι τις εκλογές θα αποκτήσουν άραγε την απαιτούμενη εμπειρία και διάθεση για προσφορά σε αυτές;

July είπε...

Οι πληροφορίες λένε πως υπάρχει γραμμή όπου έχουμε δυαρχία (πρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος ή αντιπροεδρία) να διορίζεται ένας ΠΑΣΟΚ και ενας Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

E! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΑΡΧΙ(ΔΙ)Α ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΣ Ν.Δ ΣΕ ΕΡΤ ,ΔΕΚΟ ΚΤΛ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ν.Δ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥ(2)ΑΡΧ...Α ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ 108 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ!!