“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

4 Ιανουαρίου 2010

Δραστικές αλλαγές στον ΤΥΠΟ?


Κυκλοφορεί έντονα τον τελευταίο καιρό, η φήμη για μια εντυπωσιακή και μεγάλου μεγέθους κίνηση στον χώρο του τύπου.Ακούγεται λοιπόν ότι ο επιχειρηματίας κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας για την αγορά της εκδοτικής εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ (Εθνος,Ημερησία,συμμετοχή στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,κ.α.).Εμφανές είναι ότι η επιβεβαίωση της συμφωνίας,αλλάζει δραστικά το τοπίο στον εκδοτικό χώρο.Παλαιοί παίκτες αποσύρονται ενώ οι καινούργιοι προφανώς θα επιδιώξουν να ανατρέψουν τις ισορροπίες υπέρ τους και να επηρεάσουν τις εξελίξεις πρός όφελος τους.Ίδωμεν.

1 σχόλιο:

citizen είπε...

Πάει,πέθαναν Λαμπράκης,Κακαουνάκης,Βούλτεψης.Νέο κύμα στις εφημερίδες.Εμένα σχεδόν όλοι οι καινούριοι, μου φαίνονται ότι μοιάζουν του Κουρή.Γιατί άραγε?