“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

5 Ιανουαρίου 2010

Ανησυχίες


Έντονες φήμες κυκλοφορούν το τελευταίο 2ωρο για πρωτοβουλία νέων και παλαιών στελεχών του Πασοκ,που σκοπεύουν να διατυπώσουν κείμενο-έκκληση πρός τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του Πασοκ κ.Γ.Παπανδρέου,να αναλάβει πρωτοβουλίες συσπείρωσης του Πασοκ.Κυβερνητικά στελέχη που είναι αποδέκτες παρόμοιων προβληματισμών δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις,ενώ επισημαίνουν το έλλειμα συντονισμού,την απουσία κατευθύνσεων και το κενό στην πολιτική διεύθυνση της Κυβέρνησης.Ορισμένοι δε,δεν διστάζουν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις να αναζητούν εύσχημο τρόπο αποχώρησης.

12 σχόλια:

νικ είπε...

άσχετη ερώτηση: από πού είναι η φωτογραφία;

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Δεν γνωρίζω.Τη βρήκα στο Gooogle-εικόνες με αναζήτηση την λέξη "ανησυχίες".

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

@νικ.Δες http://www.sakketosaggelos.gr/Content.php?PageId=229&Language=el

Σαλώμη είπε...

Δεν καταλαβαίνω ο ΓΑΠ δεν εκφράζει το όλο ΠΑΣΟΚ?
Κάποιοι ζητούν γονυπετείς να αναλάβει "πρωτοβουλία συσπείρωσης" του ΠΑΣΟΚ?
Ποιοί θέλουν αυτές τις δύσκολες ώρες να εκθέσουν το παιδί?

July είπε...

citizen η φωτογραφία είναι απο το νεκρομαντείο του Αχέροντα. τι υπονοείς με αυτή. μίλα τώρα όλα στο φως

July είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ. το ερώτημα απευθύνεται στη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Ο βαρκάρης θα αποφασίσει.Αλλά θέλει και αυτός τον χρόνο του.

νικ είπε...

@july

Αυτό μου θύμισε και μένα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση...

Όσο για το συμβολισμό, τι να πω; Μήπως ψάχνουμε το μάντη Τειρεσία να μας πει τι να κάνουμε;

July είπε...

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ σύμφωνα με τον μύθο αλλά και τα ευρύματα ο βαρκάρης ήθελε μπαξίσι-διόδια- γι΄ αυτό στους πεθαμένους τούς βάζανε νόμισμα στο στόμα.Τώρα επι του συγκεκριμένου συμβολισμού Ο/Η νικ εγώ θεωρώ πως ή παίρνει μέτρα ο ΓΑΠ για ενότητα και συσπείρωση ή το κίνημα οδεύει πρός Αχέροντα ποταμό, και αντί για νόμισμα θα κρατάμε στο στόμα τις κομματικές ταυτότητες.

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Αγαπτοί φίλοι,έχω την βεβαιότητα ότι βιώνουμε την είσοδο μας σεμιά νέα μεταπολίτευση.Αυτό ο ΓΑΠ το έχει συλλάβει και το εφράζει μέσα από την ανανέωση και την ταυτόχρονη απαξίωση του παλιού.Και ως εδώ καλά.Του βγαίνουν τα νούμερα.Αλλά η νέα μεταπολίτευση θελει και το θετικό δημιουργικό πρόσημο.Θέλει την στέρεη ματιά στο αύριο.Και αυτό ο ΓΑΠ δεν το προσφέρει.ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ? Ας το επιχειρήσουν όμως.

νικ είπε...

@Νέα Πορεία

Ενώ ο ΓΑΠ δεν είναι μέρος του παλιού;

νικ είπε...

και κάτι ακόμη για το συμβολισμό της φωτογραφίας :-)