“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

5 Ιανουαρίου 2010

?????????????...........








Που είναι?Γιατί διαδηλώνει?Επιμένει και σήμερα?


22 σχόλια:

Μουργκάνα είπε...

Έχετε πέσει να τον φάτε τον ΓΑΠ. Όλοι ξέρουν ότι οι πολιτικοί λένε ψέμματα ... ;)

νικ είπε...

@Moυργκάνα

Υπάρχουν πολλών ειδών ψέματα. Δε νομίζω όμως πως αυτό είναι το βασικό πρόβλημα ΓΑΠ...

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

@ Μουργκάνα.Κάθε άλλο τον στηρίζουμε να μείνει αμετακίνητος στις απόψεις του.

Ανώνυμος είπε...

Ο λαικισμός και η υποσχεσιολογία έχουν αντίτιμο εισπρακτέο στο τέλος.
Το πρβλ δεν είναι το αντίτιμο που θα πληρωσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό που ήδη πληρώνει η χώρα με τις καθυστερήσεις, την αντιφατικότητα, την αναποφασιστικότητα και την παραπλάνηση των ψηφοφόρων.

July είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ. το ερώτημα απευθύνεται στη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Μουργκάνα είπε...

Τελικά επί της διαδικασίας αναπτύσεται όλη η κριτική. Επί της ουσίας τι πιστεύεται σωστή η σημερινή απόφαση του ΓΑΠ ή όχι ;;;

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

Σωστή η 3ετής προσαρμογή αλλά για τα μέτρα θα τα πούμε όταν τα μάθουμε.

kalamas είπε...

@ Μουργκάνα: Ορθόν. Οι ΥΠΕΡΠΑΣΟΚοι να πάρουν θέση επ'αυτού

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

@Καλαμας.Εσύ ποιά θέση παίρνεις?Μήπωσ του Μητσοτάκη.

kalamas είπε...

@ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: Φίλε μου το ότισυμφωνείς με την απαίτηση των διεθνών αγορών και της ΕΕ για 3ετή προσαρμογή ,προς την οποία συμμορφωθηκε ο ΓΑΠ δεν με εκπλήσει, επειδή παρακολουθώ τις απόψεις σου.
Προφανώς και είναι λανθασμένη και επιζήμια για τη χώρα αυτή η πολιτική και η απόφαση που την υλοποιεί,πλην όμως κατέστη αναγκαία μετά την τρίμηνη μετεκλογική "φιλολαική" πολιτική της κυβέρνησης,που έπεισε τους οικονομικούς παραγοντες του εξωτερικού,πως στο τιμόνι της ελληνικής οικονομίας βρισκονται αδαείς και ανεύθυνοι.
Σωστή λοιπόν ΔΕΝ είναι η απόφαση του ΓΑΠ για 3ετή προσαρμογή.
Πρόκειται για επιζήμιο λάθος για τη χώρα μας και το λαό της,που όμως κατέστη αναπόφευκτο μετά το "σοσιαλιστικό" μετεκλογικό 3μηνο της κυβερνητικής πολιτικής.
Αυτό είναι που πρέπει να καταλάβουν σήμερα οι Έλληνες,για να το δώσουν με τη σειρά τους να το καταλάβει και ο κυβερνήτης μας

July είπε...

Συναγωνιστές λίγο άσχετο με το θέμα,αλλά βγάζουν μάτι οι τσιφτιές του Υπουργοαστυνόμου Σαϊνη. Απόψε, που αύριο θα γίνεται χαμός με το θέμα του σταθεροποιητικού προγράματος, ανακοίνωσε τη σύληψη υπόπτου για συμετοχή στίς τρομοκρατικές ενέργειες των πυρήνων της φωτιάς. και προσέξτε τώρα: ο ύποπτος ήταν άτομο που είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να δίνει κάθε 1η και 15 του μηνός παρών στο αστυνομικό τμήμα!! Πιστεύει κανείς πως ένα τέτοιο άτομο θα ήταν σ΄ αυτή τη φάση επιχειρισιακά ενεργό; και το άλλο. το ένταλμα είχε εκδοθεί απο τις 31 του μηνός αλλά τον συνέλαβαν σήμερα!! Οπως βλέπετε ξαναγυρίζουμε στην εποχή "των συνήθων υπόπτων" ή των υπόπτων κονσέρβα όπως λέγαμε εμείς οι παλιοί.

Ανώνυμος είπε...

Από που είναι τελικά η Φωτογραφίες;

Γιατί διαδηλώνει;

Πες μας...

μήπως είναι.... φωτομοντάζ;

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

@Καλαμας.Συγχωρείσαι γιατί είσαι μπερδεμένος και από πάνω θέλεις να μας μπερδέψεις.Χαίρε.ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2008

ΣΑΜ είπε...

Με υψωμένη την γροθιά και στεντόρεια την φωνή υποτασσόμαστε στων Ευρωπαίων την διαταγή.Περήφανε Ελληνικέ λαέ με την αδάμαστη ηγεσία σου.

Poletti είπε...

Χαιρετίζω τη μεγαλοπρεπή κολοτούμπα του ΓΑΠ και συναφών επαγγελμάτων.
Πάει η αντίσταση στις αγορές, πάνε και τα λεβέντικα ανεξαρτησιακά..
Τώρα, εκτός από την ΕΕ, έρχονται και οι "συμπαθείς" τάξεις που πίστεψαν πως λεφτά υπάρχουν.
Μεγάλο γλέντι..

Poletti είπε...

Όσο για τον Καλαμά, μου φαίνεται προσχώρησε στους "φίλους του λαού" και αναπολεί τον προεκλογικό ΓΑΠ!

citizen είπε...

Μόνος σαν την καλαμιά στο Κάμπο έχει μείνει αυτός ο λεβέντης ο Καλαμας,που μέχρι πρότινος έδειχνε οτι έγερνε κεντροαριστερά.

kalamas είπε...

@ κατάλαβες polleti συνοδοιπόροι του ΓΑΠ δηλ "φίλοι του λαού" είναι όσοι βρισκουν σωστή την κωλοτούμπα του όπως είπες κι εσύ( δηλ ΓΑΠήτες και λοιποί συνοδοιπόροι) και όχι αυτοί που λενε πως είναι μια απόφαση λάθος επιζήμιο ,καρπός της μέχρι σήμερα θολούρας του.
Άντε βραδιάτικα μη παραφερθούμε...

citizen είπε...

@Kαλαμάς.Σιγά μην σπάσουν οι μπετούγιες.

kalamas είπε...

Απο πότε δηλ τέτοιες πολιτικες κωλοτούμπες κρινονται απο καποιους "κρυπτοΓΑΠήτες" συνοδοιπόρους ,που το παίζουν ΥΠΕΡΠΑΣΟΚΟΙ ,σαν σωστές πολιτικές αποφάσεις?
ρε σας χρειάζεται εκείνος ο καλλικάντζαρος του July βραδιάτικα

Poletti είπε...

Εντάξει, ψηφίζω το κείμενο με τις παρατηρήσεις !

Μουργκάνα είπε...

Άστους να λένε Κάλαμας, έκαστος στο είδος του και οι ΓΑΠήτες στις κωλοτούμπες ...