“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

18 Ιανουαρίου 2010

Σχέδιο Β

«Αν έχουμε αστοχίες, θα πάρουμε και άλλα μέτρα», που θα κινηθούν στο επίπεδο της έμμεσης φορολογίας και των δαπανών, αναφέρει σε συνέντευξή του ο υπουργός οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωσταντίνου, ανοίγοντας το δρόμο για «ψαλίδι» σε φοροαπαλλαγές και επιδόματα.Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο υπουργός κάνει λόγο για δύσκολο τρίμηνο παρακολούθησης και διακυμάνσεων, τονίζοντας παράλληλα ότι «το Πρόγραμμα Σταθερότητας είναι φιλόδοξο, θα έχει δυσκολίες και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να πετύχουμε, αλλά το πρόβλημα είναι μεγάλο». http://www.i-reportergr.com/2010/01/blog-post_7241.html#ixzz0czcN7FNr Ο κ.Παπακωνσταντίνου μας προετοιμάζει γιά μιά Άνοιξη που θα μας μείνει αξέχαστη.Στάγδην θα μας ποτίσουν τα μέτρα του σχεδίου Β.Γιατί γνωρίζουν ότι άργησαν,ότι δεν είχαν σχέδιο και την απαραίτητη,ισχυρή πολιτική βούληση να πούνε τα πράγματα με το όνομα τους από την αρχή.Και να δράσουν άμεσα και αποτελεσματικά.Το ψέμα και η ανευ περιεχομένου επικοινωνία έχουν κοντά ποδάρια.

4 σχόλια:

pomanticos είπε...

Έχουμε βαρεθεί να γράφουμε απο τη πρώτη μέρα αυτής της κυβέρνησης ότι δεν υφίσταται σχέδιο, δεν υπάρχει πυξίδα και βαδίζει στα τυφλά (επικοινωνιακά). Το θέμα είναι οτι θα τη πληρώσει ο τόπος γιατί καθυστερεί εγκληματικά. Τρείς μήνες τι έκανε για την αλλαγή ρότας; Με ποια σταθμά στελεχώνει τον κρατικό μηχανισμό; Ή μονόπλευρα ή με κουτούπηδες. Πριν από δύο εβδομάδες είχα γράψει ότι θα ειπωθούν πολλές συγνώμες. Φοβούμαι ότι επειδή τα μέτρα που έρχονται θα είναι και αυτά καιροσκοπικά στο τέλος της ανακοίνωσης κάθε μέτρου εκ των προτέρων θα γράφεται ΣΥΓΝΩΜΗ. Έχουν αναλογιστεί οτι με αυτές τις παλινωδίες εκτρέφουν το αίσθημα της αδικίας και κατ΄ επέκταση τη κοινωνική έκρηξη;

Casper είπε...

Σχέδιο; Τι σχέδιο. Βλέποντας και κάνοντας.

νικ είπε...

Όλα ξεκίνησαν στραβά από την αρχή... Όταν δεν υπάρχει πολιτικό θάρρος και το σύνθημα είναι 'λεφτά υπάρχουν', τα υπόλοιπα είναι φυσική συνέπεια...

Όσο για το Plan B, πολύ φοβάμαι πως και αυτό θα χρησιμοποιηθεί (όχι επειδή θα μας το επιβάλλουν αλλά κατόπιν 'πρωτοβουλίας' της κυβέρνησης)

Ανώνυμος είπε...

antinews: “Συνεχίζεται η κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για την Ιθαγένεια”

Orestios says: 19/01/2010 at 9:27 pm

Ο Ραγκούσης κάνει τον έξυπνο αλλά το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται. Η χυδαιότητα με την οποία οι παρατρεχάμενοι του GAP αντιμετωπίζουν τους πάντες έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ευτυχώς γιατί με τον τρόπο τους φαίνονται πόσο ευτελείς είναι. Πόσο ανήθικοι και αισχροι στους τρόπους. Πραγματικοί βάρβαροι αλλά και κοινοί εκβιαστές. Μπράβοι μιας εποχής αλλοτινής που μόνο απέχθεια προκαλούν. Η εσκεμμένη διαστρέβλωση ήταν προνόμιο νοσηρών εγκεφάλων του ΝAZIΣMOY. Η ομάδα του GAP εκφράζει την καθαρή ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ νοοτροπία, που είναι η πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Αλλά δεν γνωρίζουν ένα πράγμα. Η πραγματικότητα που τους επιφυλάσσεται είναι πολύ σκληρή.

o Orestios says:
19/01/2010 at 11:24 pm

Οι πάντες είναι όλοι οι Έλληνες που υφίστανται καθημερινά την χυδαιότητα του ΠΑΣΟΚ. Μια χυδαιότητα που εκτοξεύεται εναντίων όλων. Το μίσος τους για ότι ελληνικό είναι πρωτόγνωρο. Ίσως δεν φτάνουν ακόμη σε όλους τα όσα διαδραματίζονται στην πραγματικότητα. Οι Έλληνες βιώνουν ένα απίστευτο μένος από μια ομάδα εκχυδαϊσμένων ΝAZΙΣΤΩΝ, πλέον ανοιχτά οπαδούς του ΧΙΤΛΕΡ. Οι λάτρεις του ΧΙΤΛΕΡ νοιώθουν πως υπάρχουν αντιδράσεις και αυτό είναι που τους κάνει να εκτείθενται.
Ελλάδα δεν είναι τα ραδιόφωνα και τα κανάλια.

2. Jasmin says:
19/01/2010 at 9:48 pm

Φυσικά και καταλαβαίνει ο κ. Ραγκούσης. Αλλά, όπως, λέει και ο Ορέστιος η ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ διαστρέβλωση είναι ένα πεδίο στο οποίο μεγαλούργησε και μεγαλουργεί το ΠαΣοΚ.
Συνδυάζοντας την μονίμως με ασύλληπτη ανοησία ...

Reply
o Orestios says:
19/01/2010 at 10:41 pm

Jasmin
Οι Έλληνες αντιστάθηκαν σε ολόκληρη πολεμική μηχανή του Χίτλερ και πέντε ΜΟΥΛΙΚΑ φιλοΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ με ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗ πρακτική σήμερα νομίζουν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται όπως θέλουν, προσβάλοντας αλλά και παραποιώντας. Προβλέπεται να στήνονται κρεμάλες.