“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

29 Ιανουαρίου 2010

Ανακοίνωση συμβούλου πρωθυπουργού σε κοπή...πίτας;

Ανακατατάξεις (με προσθήκες σε πρόσωπα...) γίνονται στο Πρωθυπουργικό γραφείο - και σωστά γιατί το μοντέλο του "Οβάλ γραφείου" με πλήθος συμβούλων για κάθε είδους δραστηριότητα το απαιτεί στις ημέρες μας.Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2010/01/blog-post_7573.html#ixzz0e0qaJtHI

4 σχόλια:

κοραλια είπε...

Άσχετο, αλλά αγωνιώ. Ο πρωθ. δήλωσε στην συνέντευξη, εκεί στο πάνελ που τον παρακολουθούσαν όλοι, ότι οι έλληνες δεν έχουν την διαφθορά στο DNA. Επειγόντως ένα γιατρό να μου πει, αν ως έλληνας μπορώ να θεραπευτώ από την λαμογιά. Τόσο εκτιμά τους ιθαγενείς ο πρωθυπουργός τους.

ΣΑΜ είπε...

Σε λίγο θα μας μοιράζουν καθρεπτάκια και χάντρες.Ο πρωθυπουργός νοιώθει άνετα να ανακοινώνει τα μέτρα από το εξωτερικό παρά μέσα στην ίδια του την χώρα.Μιά φωνή,ένα ανάστημα ρε παιδιά.

citizen είπε...

@Κοραλά.Μου χρωστάς μία απάντηση από την ανάρτηση "παίζουμε τις αμαδες.Αναμένω.

κοραλία είπε...

απόσπασμα από Financial Times σήμερα σε εισαγωγικά από την ομιλία του πρωθ.
"I have said let us clean the state and put in rules and regulations...it not part of our DNA..." καλό! λέτε να μας καθαρίσει όλους? άμα ο πρωθ. δεν εκτιμά το λαό του, γιατί να μας υπολήπτονται οι ξένοι?
@ citizen δεν έχω πρβλ. τα ομόλογα θα έχουν πρβλ συναλλαγματικής ισοτιμίας εφόσον εκδοθούν σε δολλάριο. Αλλά ήδη οι κινέζοι δήλωσαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σώσουν ελλ. οικ. και να μπλέξουν με επενδύσεις μη αξιόπιστες. Καλή ξεφτίλα.