“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

9 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ


Έκρηξη βόμβας στον ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ μπροστά απο την Βουλή .Ευτυχώς δεν υπάρχουν θύματα.

2 σχόλια:

July είπε...

Υπάρχει ζήτημα. πρώτη φορά έχουμε τρομοκρατική ενέργεια στον περίβολο της Βουλής.καιρός είναι ο κ. Χρυσοχοϊδης να αφήσει τις δημόσιες σχέσεις και τους φανφαρισμούς και να προσεγγίσει σωστά το πρόβλημα.Τέτοιες ενέργειες πλήτουν την εικόνα και την αξιοπιστία της χώρας, και αυτό είναι το μόνο που αυτή τη στιγμή δεν μας χρειάζεται

citizen είπε...

Έχω την αίσθηση ότι οι τρομοκρατικές εκδηλώσεις θα ενταθούν και θα διευρύνεται το κοινωνικό σώμα που θα τις καλοβλέπει.Σε συνθήκες γενικευμένης κρίσης θριαμβεύουν οι ακραίοι.Η τρομοκρατία θελει συστηματική και σχεδιασμένη αντιμετώπιση.Οι γενικολογίες και οι ανέξοδοι τσαμπουκάδες είναι για τους αφελείς.