“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

25 Ιανουαρίου 2010

Παραίτηση αξιολογημένου κουμπάρου.



Τη μη αποδοχή της τοποθέτησής του στην θέση του νέου ειδικού γραμματέα Ανταγωνιστικότητας, του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για προσωπικούς λόγους, ανακοίνωσε ο επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης Αρης Αλεξόπουλος.Η τοποθέτηση του νέου ειδικού γραμματέα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τύπος της Κυριακής, ο κ. Αλεξόπουλος είναι κουμπάρος της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη.

6 σχόλια:

andrewsocialist είπε...

Δηλαδή άμα τον πάντρεψε αλλά είναι καλός γιατί να μην πάει;τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά;Δηλαδή αξιοκρατία είναι να πηγαίνει ο κάθε άχρηστος εξηντάρης η ο όποιος κολλητός της κεντρικής καμαρίλας και να ποκλείεται κάποιος επειδή είχε την ατυχία να τον παντρέψει σε άσχετο χρόνο μία μέλλουσα υπουργός;κολλητοί είναι μόνο οι κουμπάροι; οι άλλοι κολλητοί που είναι μέρος του συστήματος , δικιολογούνται;Οι γνωριμίες των fitness centers διιολογούνται;Οι άνεργοι της Ιπποκράτους δικιολογούνται;Οι απόφοιτοι ΤΕι που εκπαραθυρώνουν τεχνοκράτες δικιολογούνται; Οι αποτυχημένοι πολλάκις βουλευτές η και οι αποτυχόντες επανειλημμένα να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι δικιολογούνται;Ποιούς νομίζουν ότιδουλεύουν όταν λένε για αξιοκρατία; Κουτόχορτο τρώμε η νομίζουν ότι μας βάρεσε η πράσινη ανάπτυξη στο κεφάλι;

Ανώνυμος είπε...

Με τον Ανδρεαδάκη στη Μπιρμπίλω, τι γίνεται?

citizen είπε...

@Ανωνυμος.Τι εννοείς?Γίνε πιο σαφής.

Ανώνυμος είπε...

Ανδρεαδάκης:ειδ. γραμ. υπ. περιβάλλοντος, του ποσάπτεται ότι η σύζυγός του έχει σχέση με την εργολήπτρια εταιρία ΕΜΒΗΣ ΕΠΕ, σύμφωνα με "το Θέμα"

citizen είπε...

Οκ.Το ψάχνουμε.Ευχαριστούμε.

babis o flou είπε...

Ο ίδιος o ΓΑΠ ή o Παμπούκης είχε πεί στη Βουλή ότι δεν βάλαμε κουμπάρους και κολλητούς;
Τελικά έβαλαν και κουμπάρους και κολλητούς.