“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

7 Μαρτίου 2010

Οι διαγραφές μας έλειπαν...

*Η πολιτική μας δεν έχει και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.Δεν έχει σχέση με το Πασοκ.....
*Στην ομλία της Δευτέρας ένιωθα μια απόσταση να τον χωρίζει απο την κυβέρνηση και το κόμμα του.
*Είναι δική του η ευθύνη για τις δομές,τις λειτουργίες και τις πρακτικές που επέβαλε η ανέχθηκε.Επειγόντως οφείλει να λειτουργήσει ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του Πασοκ,αλλάζοντας τα κακώς κείμενα.

Αυτά μεταξύ άλλων σωστών και ωφελίμων, τονίζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News o βουλευτής του Πασοκ κ.Σκανδαλίδης με το ενδεχόμενο να πάρει κόκκινη κάρτα απο τον κ.Παπανδρέου.Οι ένοικοι του Μαξίμου είναι βαθύτατα θορυβημένοι και δεν λίγοι εκείνοι που ζητούν απο τον πρωθυπουργό την διαγραφή του.Παμπούκης,Αθανασάκης,Θέος,Ελενόπουλος υπέρ των άμεσων μέτρων ενώ Ρέππας,Βάρτζελη,Στεφάνου και Γερουλάνος αρκούνται σε κίτρινη κάρτα.Κυριακή κοντή γιορτή και όλα θα τα μάθουμε ,όλα θα τα υποστούμε.
Τώρα γιατί ο κ.Σκανδαλίδης εδέησε να μιλήσει τώρα και μάλιστα σε εφημερίδα συντηρητικών αποχρώσεων ο επικοινωνιακός Θεός του και η ψυχή του το γνωρίζουν.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτά πιστοποιούν την έλειψη πολιτικής και σχεδίου. Πορεία στα τυφλά, με ένα ανύπαρκτο κόμμα που κανονικά έπρεπε να είναι ο υποστηρικτής της κυβερνητικής προσπάθειας. Τι λέμε όμως τώρα!!!!! Διαβουλευόμαστε. Άλλες είναι οι προτεραιότητες. Μπαλοθιές στον αέρα και τίποτα άλλο.

κοραλια είπε...

1)πάντα τρέφω αισθήματα συμπάθειας και οίκτου στις βρεγμένες γάτες, που υποτίμησαν την βροχή.
2)Ο διαγκωνισμός στο ΠΑΣΟΚ για την αρχηγία του "αριστερού ρεύματος" έχει την διασκεδαστική του πλευρά
3)Αριστερή πολιτική είναι σήμερα η εξυγίανση της οικ. μας όχι επειδή το θέλουν οι αγορές ή οι ευρωπαίοι αλλά γιατί έτσι μόνο μπορεί να επιβιώσει η χώρα. Τα άρθρα στις εφημερίδες τόσο εκτενή ώστε τα δικά μου επιχειρήματα είναι περιττά.
4 Όσο για τον ΓΑΠ δίκιο έχει ή μάλλον είχε

νικ είπε...

"Αριστερή πολιτική είναι σήμερα η εξυγίανση της οικονομίας μας όχι επειδή το θέλουν οι αγορές ή οι ευρωπαίοι αλλά γιατί έτσι μόνο μπορεί να επιβιώσει η χώρα."

Να το επαναλάβω αυτό γιατί πολλοί δεν το έχουν καταλάβει...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε...

Μαλιστα!!!!!!!!!
και ο..... Ελενοπουλος!!!!!!!!!
ε λοιπον!
εκει το καταντησανε το Κινημα