“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

22 Μαΐου 2010

Σκάνδαλα και "Σκάνδαλα".

Πολλά τα σκάνδαλα και τα "σκάνδαλα" δημοσιοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στα ΜΜΕ και στα μπλόγκς. Η δεδομένη κρίση του πολιτικού συστήματος εντείνεται και η απαξίωση του πολιτικού κόσμου παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.Ένας περίεργος χορός έχει στηθεί(?) γύρω απο τους δημοκρατικούς θεσμούς. Οι ευθύνες του πολιτικού κόσμου είναι πρωταρχικές,μεγάλες και βασικές.Το αυτονόητο της διαπίστωσης πόρρω απέχει απο την ισοπεδωτική και φασιστική λογική της πλήρους ισοπέδωσης ολόκληρου του πολιτικού σώματος.
Για να αποφύγουμε τους "λεκέδες" και τους "λακέδες",για να απομονώσουμε τους ανώνυμους και επώνυμους συκοφάντες, για να μη σέρνονται ψίθυροι και φήμες, για να λάμψει η αλήθεια για τα γεγονότα και τα πρόσωπα, ας αναλάβει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Καστανίδης νομοθετική πρωτοβουλία για την εντός ενός μηνός υποχρεωτική έναρξη των δικαστικών διαδικασιών που αφορούν αγωγές και μηνύσεις για τα δια του τύπου συντελούμενα αδικήματα.Επιτέλους να ξέρει ο καθένας άμισθος η έμμισθος κονδυλοφόρος τι γράφει και τι υπογράφει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η απαξίωση της πολιτικής οφείλεται στο οτι οι πολιτικοί σήμερα είναι κατώτεροι των περιστάσεων και φυσικά η ευθύνη είναι αυτών που κρατούν τη μπακέτα. Σε λίγο πιστεύω οτι θα έρθουν "τσουνάμι" τα "σκάνδαλα" αλλά θα είναι αργά.
Η ευθύνη είναι όλων μας, γιατί επιτρέψαμε να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση και σήμερα κοιτάμε απαθείς "τα τρένα να περνούν"

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

@Ανώνυμος,2.46μμ.Μου θυμίζεις ένα φίλο μου.Τα ίδια λέει και αυτός.

ΣΑΜ είπε...

Δεν υπάρχουν σκάνδαλα.Όλα είναι κακοήθειες για φθείρουν τον ΓΑΠ