“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

24 Σεπτεμβρίου 2010

Aγαπητέ Γιάννη...μη τσιμπάς

Ο Γιάννης Σγουρός είναι ένας αξιόλογος, αποφασιστικός, έντιμος και πρακτικός πολιτικός.Οι πλέον παρωχημένοι μηχανισμοί του Πασοκ τον πιέζουν να τοποθετήσει στις θέσεις των αντιπεριφερειαρχών πολιτικά ολίγιστα πρόσωπα.Κάτι ακούω για Λ. Βασιλάκου και Σταυρούλα Δήμου.Πλήρης απογοήτευση. Οι κολαούζοι (και όσοι μέχρι χθές σε λοιδωρούσαν), του Παναγιωτακόπουλου, του Παπουτσή και του Παγκάλου στο προσκήνιο. Γιάννη μη τσιμπάς. 

1 σχόλιο:

κοραλία είπε...

Στην εποχή του ΩΣΑΝΑ, ας μη μας διαφύγει η διπλωματική αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία από τη Συρία. Σύμπτωση ότι συμβαίνει μετά τη διπλωματική στροφή μας προς Ιστραήλ και λοιπές φιλοαμερικανικές δυνάμεις (Κατάρ) στην περιοχή; Προσθέτω και το ραβασάκι που παρέδωσε ο ΓΑΠ στον Αχμεντινετζάντ ως (επίσημος αγγελιοφόρος των ΗΠΑ;) για τα πυρινικά.