“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

13 Οκτωβρίου 2010

Το Πασοκ προτείνει ...Δημαρά.

 Γράφει ο Σγουρός Βασιλικός.

Ο ορισμός των αντιπεριφερειαρχών  στην Αττική αποτελεί επιτομή της εσωκομματικής Πασοκικής αθλιότητας.Παρακεντέδες της κομματικής εξουσίας,ανέραστες και όψιμες θεραπαινίδες του παπανδρεϊσμού, απολειφάδια του λαλιωτικού-λιβανέζικου  αυταρχισμού και ιδιαιτέρες αντιπροέδρων συγκροτούν το παζλ της πρότασης για τη νέα περιφερειακή εξουσία.Το Πασοκ του 1981 επιβάλλεται στο Πασοκ του 2010.Οι παρωχημένοι επικρατούν παντού,απλά γιατί υποτάσσονται στον Έλληνα Κιμ-ιλ-Σουγκ.
Ένας νέος θεσμός υπονομεύεται πρίν την έναρξη της εφαρμογής του. Περιφρονούνται οι ικανοί,οι άξιοι,οι αγωνιστές της κοινωνικής πραγματικότητας και όσοι ,έστω αναιτίως πίστεψαν στο νέο(?) πρόσωπο της εξουσίας. Η αλαζονεία των μειρακίων της αυλής και της ευφυϊας Καρχιμάκη απαξιώνει το Φασούλα και επιβραβεύει τη Κισκύρα.Ήμαρτον Θεέ μου. Η νοεοφασιστική αντίληψη των κολαούζων του παπανδρεϊσμού σέβεται και υποτάσσεται στον "ανερμάτιστο" κ. Μίχα και στον ευλύγιστης μέσης κ. Μανιάτη.Οι άνθρωποι ένσημα γυρεύουν.Δέν πιστεύουν σε τίποτα,δεν αγωνίζονται για κανέναν.Νύν υπέρ πάρτης αγών.Τα τοτέμ του ραγιαδισμού.Οι ασπόνδυλοι του life-style σοσιαλισμού.Όλοι αυτοί προτείνουν,χωρίς να το λένε, ψήφο στο Δημαρά.Και η λαϊκή βάση του Πασοκ και αυτή τη φορά θα υπακούσει.Για τελευταία φορά.

6 σχόλια:

καλιγωτής είπε...

το εμιράτο γίνεται πολλαπλώς επικίνδυνο. Ενας δρόμος υπάρχει: ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Οσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για την Ελλάδα και για την παράταξη.
Το σύνθημα είναι ένα: " Ενας χρόνος αρκετός παρ΄τη παρέα σου και μπρός"

Τζογαδόρος είπε...

καλιγωτή δεν κάνει ρίμα. Ομως

"ενας χρόνος αρκετός
παρ'τους φίλους σου
και μπρος"

ίσως πάει καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Καλιγωτή και Τζογαδόρε,οι στίχοι σας μου θυμίζουν τα Τζαβαράκια.
Να φύγουν ναι, αλλά ποιοί να έρθουν?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρχιμάκης και ο Παναγιωτακόπουλος ίσως και με τη βοήθεια της Βάρτζελη υπονομεύουν τον συνδυασμό του Σγουρού. Να φανταστείτε ότι δεν έβαλαν τον δύο φορές εκλεγμένο Νομάρχη με το ΠΑΣΟΚ Αρκουδάρη στη Δυτική Αττική αλλά την συνεργάτιδα του Πάγκαλου Δήμου Σταυρούλα την οποία την έχει διορίσει ο Πάγκαλος σε δύο η τρία Δ.Σ. της περιοχής. Στη δε Δυτική Αθήνα δεν έβαλαν κάποιο στέλεχος της περιοχής λες και έχει έλλειψη στελεχών η Δυτική Αθήνα αλλά τον Παπαντωνίου από τον Αλιμο. Ας ψάχνουν την Κυριακή το βράδυ γιατί προηγείται ο Δημαράς. Οι ευθύνες όμως θα είναι συγκεκριμένες για κάποια άτομα από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

καθαρά χέρια είπε...

το ανέραστες θεραπαινίδες πως λέγεται στα αγγλικά γιατί στα ελληνικά δεν το καταλαβαίνουν. Να φύγουν δεν υπάρχει ερώτηση ποιοί να έρθουν!!!!

delinquents είπε...

loveless maids λέγεται στα αγγλικά ...