“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Οκτωβρίου 2010

Επιφυλάξεις από Λοβέρδο και Μπεγλίτη

Η αποκάλυψη μιας άτυπης συζήτησης του κ. Α. Λοβέρδου με δημοσιογράφους του υπουργείου Υγείας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Ο υπουργός Υγείας είπε στην ουσία ότι δεν συμφωνεί με την επίσημη «γραμμή» καθώς θεωρεί ότι δύσκολα θα πειστούν οι κοινοτικοί και η τρόικα ότι η κυβέρνηση προσφεύγει σε εθνικές εκλογές επειδή έχασε τις τοπικές εκλογές. «“Αδειάζει” την προσπάθεια που κάναμε ως τώρα. Δεν μπορώ να εξαρτώμαι εγώ στο Υγείας από την επιτυχία ή αποτυχία του δημάρχου... Γέρακα» φέρεται ότι είπε ο κ. Λοβέρδος. Αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας κ. Π. Μπεγλίτης επισήμανε ότι «δεν πρέπει να μπούμε στην περιδίνηση της προεκλογικής περιόδου. Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τις δημοτικές εκλογές». Τις ίδιες σκέψεις εκφράζει και μεγάλο κομμάτι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ενώ μεσαία κομματικά στελέχη και εκπρόσωποι των πιο λαϊκών στρωμάτων του ΠαΣοΚ έλεγαν χθες ότι «το δίλημμα αυτό δεν περπατάει. Ο κόσμος είναι θυμωμένος, πιεσμένος οικονομικά και δεν δέχεται εκβιασμούς».
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=32&artId=320614&dt=27/10/2010

4 σχόλια:

παλιάτσος είπε...

Άντε επιτέλους να ακουστεί και καμμιά διαφορετική φωνή και άποψη.

Ειναι αβάσταχτη αυτή η συστοίχηση όλων των μεγαλοσχημόνων υπουργών με τα κελεύσματα και τα εκβιαστικά πρωθυπουργικά διλήμματα

Ντανάς είπε...

Kαλό είναι που κάποιοι άρχισαν να ψελλίζουν.Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι καχύποπτος.Μήπως όλα αυτά συνιστούν άλλοθι και στάχτη στα μάτια για τη νομοταγή πολιτική συμπεριφορά τους?

July είπε...

εκείνος ο Λοβέρδος καλός είναι, κάτι ψελίψει, αλλά όλο απομέσα του τα λέει.Μόνο στο Καραϊσκάκη φωνάζει.

καλιγωτής είπε...

Μην τσιμπάτε με φωνές τσιμπολοήματα. Ο κόσμος περιμένει ταρακουνήματα. Το πρόβλημα δεν είναι στο μίγμα αλλά στά υλικά.