“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

27 Οκτωβρίου 2010

Πόλεμος στην κοινή λογική

H πρωθυπουργική στρατηγική (έμπνευση Ραγκούση) πόλωσης αποδίδει τους πρώτους καρπούς της. Τα spread εκτινάχθηκαν και υποθέτω οτι οι φωστήρες του Μαξίμου δεν θα σπεύσουν να αποδώσουν την άνοδο τους στο Σγουρό, το Δημαρά η τον Καμίνη. Η κινδυνολογική επίκληση προώρων εκλογών από τον κ. Παπανδρέου δίνει το τέμπο των επιτοκίων. Η απαράδεκτη αντίληψη του πρωθυπουργού οτι κάθε αντίθετη πρός την δική του άποψη, είναι άποψη εκτροπής δυναμιτίζει την ομαλότητα των πολιτικών εξελίξεων.
Ο κ.Παπανδρέου οφείλει να γνωρίζει οτι ο Κυβερνήτης έχει την ευθύνη να εξασφαλίζει την ελεύθερη και αβίαστη έκφραση των πολιτών, ακόμα και όταν διαφωνεί. Ο πρωθυπουργός καθημερινά εξαγγέλλει διαφόρους πολέμους ενάντια σε σοβαρά,δομικά και χρόνια προβλήματατης κοινωνίας.Ορθώς. Πόλεμο ενάντια στην κοινή λογική και τη νοημοσύνη δεν δικαιούται να κηρύξει, γιατί είναι σαν να θέλει να πολεμήσει την ίδια τη χώρα του.Αυτό θέλει?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ανεύθυνη και ύποπτη ομάδα που κυβερνά την ελλάδα με αρχηγό τον καρεκλοκένταυρο ΓΑΠ, δυστυχώς καταστρέφει και διασύρει τη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Greece Said to Be Falling Short of Deficit-Cutting Goals

http://www.nytimes.com/2010/10/28/business/global/28euro.html?partner=rss&emc=rss

Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Γιώργο θα σου σβήσει η μηχανή της οικονομίας και το πήραν χαμπάρι και οι συμπατριώτες σου από το μακρινό US of A.

Ανώνυμος είπε...

κυριοι, απο το καλοκαιρι ειναι φανερο οτι "εσπασαν" την οικονομια με αυτη την ανευ προηγουμενου καταιγιδα πανικου, ενω ταυτοχρονα αφησαν ΕΑΣ, ΟΣΕ κλπ κλπ να τρωνε τα λεφτα που εκοψαν απο εκατομυρια κοσμο τους οποιους ταυτοχρονα εξωθησαν στην ενδεια.
Αλλα ποιος να τα βαλει με τις ΔΕΚΟ οταν αυτες ειναι το βαθυ πασοκ.