“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

15 Οκτωβρίου 2010

Νέα ήθη στο Ηράκλειο Κρήτης

"Το εκλογικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο δεν μου επιτρέπει να βρίσκομαι στο Κοινοβούλιο, όμως θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, δίπλα στο ΠΑΣΟΚ και δίπλα στον Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο στήριξα και στηρίζω από την πρώτη στιγμή." Πρόκειται για λόγια του πρώην βουλευτή του Πασοκ κ. Γιάννη Σκουλά, μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009.
Στο διάστημα που μεσολάβησε η διάθεση προσφοράς στον κρητικό λαό δεν εγκατέλειψε το νεαρό γιατρό. Έστρεψε το ενδιαφέρον του στον νέο θεσμό της Περιφέρειας. Διατείνεται ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης του Πασοκ κ.Αρναουτάκης του υποσχέθηκε θέση αντιπεριφερειάρχη. Όλα συντείνουν ότι επ΄αυτού ο γιατρός έχει δίκιο.Εκ του αποτελέσματος όμως φαίνεται ότι η επιδίωξη του δεν ευοδώθηκε.
Κατόπιν τούτων ο κ. Σκουλάς εξεμάνη. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε τοπικό σταθμό,μεταξύ άλλων,απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο αναρωτήθηκε. Πως λέγεται ένας άνδρας που δεν φοράει παντελόνια? Για να απαντήσει ο ίδιος. Αρναουτάκης. Θαυμαστε ήθος ανδρός και πολιτική συμπεριφορά  εξαπτέρυγου του κ. Παπανδρέου.Νέοι καιροί,νέα ήθη.
 Ο εκνευρισμός και η δυσαρέσκεια που εκπέμπει το πρωθυπουργικό περιβάλλον για την συμπεριφορά του κ. Σκουλά δεν μας πείθει για την ειλικρίνεια και τη γνησιότητα της.
Να σας θυμίσουμε ότι ο εν λόγω κύριος έγινε γνωστός απο την αήθη πράξη  του να αποκαθηλώσει και να σκίσει την φωτογραφία του κ. Σημίτη απο τα γραφεία του Πασοκ στο Ηράκλειο.Τότε η αυλή χαιρόταν και κρυφοκαμάρωνε.Μαζί και ο κ. Αρναουτάκης.Τώρα ας τον λουστούν.

2 σχόλια:

delinquents είπε...

Ναι αλλά ποιος είπε στον κ. Αρναουτάκη να μην συμπεριλάβει τον κ. Σκουλά στους αντιπεριφερειάρχες του;

Από το άρθρο αφήνεται να εννοηθεί πως ο κ. Αρναουτάκης είναι υπεύθυνος για το "κόψιμο" του κ. Σκουλά και αυτό είναι μία ελευθερία που οι υψηλά ιστάμενοι στο ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να δίνουν εύκολα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την ηγεσία στον κ. Σγουρό υποδεικνύουν αντιπεριφερειάρχες ενώ τον κ. Αρνατουάκη τον αφήνουν να παίζει και να επιλέγει μόνο του;

citizen είπε...

@delinquents. Ιδεά δεν έχω ποιός έκοψε ποιόν.Αλλά αν ο Κ.Αρναουτάκης είχε δεσμευθεί τότε φέρει και την ευθύνη, ασχέτως ποιός πραγματικά πήρε την απόφαση.