“Γιατί πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη πρέπει να είναι προϊόν σοβαρού σχεδιασμού, αφού η αγορά από μόνη της δεν μπορεί να δώσει το σωστό προσανατολισμό. Γιατί πιστεύουμε ότι προϋπόθεση μιας δίκαιης και δημοκρατικής κοινωνίας, είναι η δίκαιη ανακατανομή. Το προϊόν της ανάπτυξης, ο νέος πλούτος που εμείς διαμορφώνουμε και αναπτύσσουμε, η νέα γνώση, οι νέες ευκαιρίες, πρέπει να κατανέμονται με δίκαιο τρόπο. Γιατί η ρήση «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» είναι επίκαιρη σήμερα στον πλανήτη μας, όσο ποτέ άλλοτε”.

"ΔΙΑΒΑΤΗ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ..."

5 Νοεμβρίου 2010

Γράφει ο Άκης Μπέσκος.
Τώρα ξέρουμε. Το τοπίο είναι ξεκάθαρο. Τη χώρα την κυβερνάει μια παρέα εκβιαστών η οποία ασκεί την εξουσία προς ίδιο όφελος. Η παρέα αυτή πιστεύει πως όσο βαθαίνει η κρίση και διαχέεται ο φόβος για το αύριο, τόσο θα διευρύνεται για αυτούς το πεδίο και ο χρόνος άσκησης της εξουσίας.

Οι εκβιασμοί τους σε κάποιους παλιούς θυμίζουν τους ψωφοδεείς χουντίσαντες πολιτικούς το 1973 οι οποίοι προπαγάνδιζαν υπέρ της λύσης Μαρκεζίνη «για να μην έρθει πιο σκληρή χούντα». Έτσι και τώρα, ΓΑΠ, Πάγκαλος, Ραγκούσης και λοιποί «καλαμποκοτρεφόμενοι», μας καλούν να ψηφίσουμε υπέρ των μέτρων, για «να μην έρθουν τα χειρότερα», δηλ. η χρεοκοπία της χώρας και «δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις»
Την Κυριακή οι Πασόκοι δεν επιλέγουμε τις αλυσίδες της αιχμαλωσίας της χώρας. Σπάμε τις αλυσίδες, καταψηφίζοντας κάθε κυβερνητικό υποψήφιο. Με την ψήφο μας στέλνουμε το μήνυμα πως αυτή η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έχει ψυχή και μέλλον και παραμένει αυστηρά προσηλωμένη στις δημοκρατικές αξίες και αρχές.
Το ΠΑΣΟΚ δεν τρομοκρατείται, δεν εκβιάζεται και προπάντων δεν λαφυραγωγείται

1 σχόλιο:

κοραλία είπε...

Τα είπες όλα!!!!!